5 530546 Decipat Katılım 14 Mart 2022 Mesajlar 3.804 Çözümler 1 29 Eylül 2023 #1 Arkadaşlar bugün ReviOS'a geçecektim ISO'yu falan yükledim. Ancak ilk önce açılmadı, şöyle bir hata verdi: Ben de WinRAR'dan açtım dosyaları ayıkladım. Ardından ise ayıkladığım dosyaları yeni bir klasöre attım. İçinde ki setup.exe'yi çalıştırınca ise böyle bir hata alıyorum: Nasıl çözebilirim?
Arkadaşlar bugün ReviOS'a geçecektim ISO'yu falan yükledim. Ancak ilk önce açılmadı, şöyle bir hata verdi: Ben de WinRAR'dan açtım dosyaları ayıkladım. Ardından ise ayıkladığım dosyaları yeni bir klasöre attım. İçinde ki setup.exe'yi çalıştırınca ise böyle bir hata alıyorum: Nasıl çözebilirim?
Eren T. Hectopat Katılım 16 Eylül 2022 Mesajlar 2.056 Makaleler 6 Çözümler 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Eylül 2023 #2 Temiz format imajı indirip Windows içerisinden mi çalıştırdınız Herhangi bir temiz USB ile format videosuna bakın ve aynılarını uygulayın.
Temiz format imajı indirip Windows içerisinden mi çalıştırdınız Herhangi bir temiz USB ile format videosuna bakın ve aynılarını uygulayın.
5 530546 Decipat Katılım 14 Mart 2022 Mesajlar 3.804 Çözümler 1 29 Eylül 2023 #3 Eren T. dedi: Temiz format imajı indirip Windows içerisinden mi çalıştırdınız Herhangi bir temiz USB ile format videosuna bakın ve aynılarını uygulayın. Genişletmek için tıkla... USB olsa buraya gelip niye sorayım? Yok kardeşim USB felan. Eren T. dedi: Temiz format imajı indirip Windows içerisinden mi çalıştırdınız Herhangi bir temiz USB ile format videosuna bakın ve aynılarını uygulayın. Genişletmek için tıkla... Ve Windows 7'de gayet iyi çalışmıştı. Bunu da belirteyim. İlkdefa yaptığım birşey değil.
Eren T. dedi: Temiz format imajı indirip Windows içerisinden mi çalıştırdınız Herhangi bir temiz USB ile format videosuna bakın ve aynılarını uygulayın. Genişletmek için tıkla... USB olsa buraya gelip niye sorayım? Yok kardeşim USB felan. Eren T. dedi: Temiz format imajı indirip Windows içerisinden mi çalıştırdınız Herhangi bir temiz USB ile format videosuna bakın ve aynılarını uygulayın. Genişletmek için tıkla... Ve Windows 7'de gayet iyi çalışmıştı. Bunu da belirteyim. İlkdefa yaptığım birşey değil.
Eren T. Hectopat Katılım 16 Eylül 2022 Mesajlar 2.056 Makaleler 6 Çözümler 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Eylül 2023 #4 530546 dedi: USB olsa buraya gelip niye sorayım? Yok kardeşim USB felan. Ve Windows 7'de gayet iyi çalışmıştı. Bunu da belirteyim. İlkdefa yaptığım birşey değil. Genişletmek için tıkla... Yapabileceğiniz bir şey yok, USB lazım.
530546 dedi: USB olsa buraya gelip niye sorayım? Yok kardeşim USB felan. Ve Windows 7'de gayet iyi çalışmıştı. Bunu da belirteyim. İlkdefa yaptığım birşey değil. Genişletmek için tıkla... Yapabileceğiniz bir şey yok, USB lazım.
5 530546 Decipat Katılım 14 Mart 2022 Mesajlar 3.804 Çözümler 1 29 Eylül 2023 #5 Eren T. dedi: Yapabileceğiniz bir şey yok, USB lazım. Genişletmek için tıkla... Peki, ben biraz daha bakacağım. Sonuç çıkarsa burada paylaşırım çözümünü.
Eren T. dedi: Yapabileceğiniz bir şey yok, USB lazım. Genişletmek için tıkla... Peki, ben biraz daha bakacağım. Sonuç çıkarsa burada paylaşırım çözümünü.