reWASD Spider-Man 2'yi algılamıyor

Cray12a

Hectopat
Makaleler
2
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İ5 12400F RTX 3060 12 GB 16 GB RAM 512 GB SSD
Arkadaşlar bilgisayarda oyunu oynayabiliyorum fakat reWASD sorun çıkartıyor. Normalde algılaması gereken oyunu algılamıyor ve o yüzden yeni kontrolcüde eklemiyor yani sadece oyunu yapanların eklediği WASD, boşluk, Shift tusunu filan kullanabiliyorum. Yardımcı olabilecek biri varsa çok mutlu olurum.

Son düzenleyen: Moderatör:

Hocam korsan sitede yazıyor nasıl klavyeyle oynanabileceği.

Ugrasmistim ama ben cozememistim, sanirsam fare olmuyordu bende. Oyunun cikmasina 10 gun kaldi, bekleyin derim. Varsa gamepad kullanin.

@Cray12a eger 10 gun beklemeyeceksen telefonunu gamepad olarak kullan. Telefonu gamepad'e ceviren PC Remote var, onu kullan.

@Cray12a eger 10 gun beklemeyeceksen telefonunu gamepad olarak kullan. Telefonu gamepad'e ceviren PC Remote var, onu kullan.
Ilk olarak reWASD ın korsan sürümünde çalışmıyordu fakat deneme sürümünde çalışıyor. Tekrar korsanı denerim bitince fakat bitince ödeme almıyor değil mi bi bilgi almadı zaten.

Bide şey sizce Denuvo bulunacak mı Spiderman 2 PC'de?

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…