Rezil CS:GO Ceza Sistemi

Uraniumhazee

Hectopat
Makaleler
1
10 maçımı tamamlamadan 7 gün ceza yedim. CS:GO gerçekten berbat bir ceza sistemine sahip.
Dün elektrikler kesildi ve oyuna giremediğim için 7 gün ceza yedim.

1st infraction: 30min.
2nd infraction: 2 hours.
3rd infraction: 24 hours
4th infraction: 7 days

Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz? Benim gibi mağdur olan kimler var merak ettim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu gibi durumlar için önelimizi almalısınız. Adamlar elektirik kesintilerinden sorumlu olmadıklarını belirtiyorlar. UPS almalısınız.
UPS alsa bile binadaki internet kutusunun elektriğini sağlayamadığı için bir fark olmayacaktır :) Ben şanslıyım ki buradaki elektrik direklerini değiştirdiler. Kesilme olmuyor.

UPS alsa bile binadaki internet kutusunun elektriğini sağlayamadığı için bir fark olmayacaktır :) Ben şanslıyım ki buradaki elektrik direklerini değiştirdiler. Kesilme olmuyor.
Bende DSL modem var. Pirize bağlı. O şekilde mantık yürüttüm. Yıllardır bu tarz sorunlar ile karşılaşmıyorum UPS sayesinde.

Bence bu çok saçma bir olay. En azından 2 hatada bir ceza işleme konsa daha iyi olur.
Bu oyunu oynayacaksanız arkadaşınızla girmekte fayda var.
Hala 5 gün banım var. Kalksa bile en ufak bir hatada yine 1 hafta ceza yiyeceğim. İşin yoksa hata yapmadan 1 hafta çıkar o da ayrı konu.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı