RGB girişi olmayan anakartta Aura SYNC nasıl kullanılır?

JetSosyete

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi / TEKNOSA
Herkese merhaba sevgili techopat yöneticileri ve sevgili Technopat üyeleri...

Öncelikle anakartımın modelinden başlamak istiyorum: EX-B360M-V3..

Geçenlerde Dark flash CF8 Pro 3in1 RGB fan satın aldım fanlar geldi bağlantısını yaptım fakat güç kaynağı üzerinden bağlantısını yaptım anakartımın üzerinde RGB girişi olmadığı için ve yazılım üzerinden fanları kontrol edemediğim için mecburen kumandadan kontrol etmek zorunda kaldım. Bu giriş şimdi benim anakartımda yok. Olmadığı için de kabloyu ayırmak zorunda kaldım. Çevirici yöntemi ile programdan yönetebileceğim ve satın alabileceğim bir şey var mıdır? Yani kısacası RGB girişi olmayan anakartta nasıl bir yöntem izliyorlar?

Şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer ASUS Aura SYNC'den bahsediyorsan o ASUS marka ekran kartı veyahut anakartlar için geçerli diye biliyorum. Programı indirdikten sonra ben hiç bir ayar yapmadan ekran kartımın RGB ışıklarını ayarlayabildim. Fanlarla galiba bir alakası yok yani fanlar için mecburen kumandayı kullanmak zorunda kalacaksın dostum.

Herkese merhaba sevgili techopat yöneticileri ve sevgili Technopat üyeleri...

Öncelikle anakartımın modelinden başlamak istiyorum: EX-B360M-V3..

Geçenlerde Dark flash CF8 Pro 3in1 RGB fan satın aldım fanlar geldi bağlantısını yaptım fakat güç kaynağı üzerinden bağlantısını yaptım anakartımın üzerinde RGB girişi olmadığı için ve yazılım üzerinden fanları kontrol edemediğim için mecburen kumandadan kontrol etmek zorunda kaldım. Bu giriş şimdi benim anakartımda yok. Olmadığı için de kabloyu ayırmak zorunda kaldım. Çevirici yöntemi ile programdan yönetebileceğim ve satın alabileceğim bir şey var mıdır? Yani kısacası RGB girişi olmayan anakartta nasıl bir yöntem izliyorlar?

Şimdiden teşekkür ederim.
Anakartda RGB pin girişi yoksa malesef kullanılamıyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı