Mehmet A Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Haziran 2019 Mesajlar 10.255 Çözümler 26 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Aralık 2020 #11 Mehmet Can Karahan dedi: Ben RGB yazmadım, moderatörler değiştirmiş. Hayır. Oda güzel bir kasa fakat içi dolu olsun istiyorum. Genişletmek için tıkla... İçi dolu olsun istiyorum derken?
Mehmet Can Karahan dedi: Ben RGB yazmadım, moderatörler değiştirmiş. Hayır. Oda güzel bir kasa fakat içi dolu olsun istiyorum. Genişletmek için tıkla... İçi dolu olsun istiyorum derken?
Mehmet Can Karahan Femtopat Katılım 10 Aralık 2020 Mesajlar 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Aralık 2020 #12 Mehmet A dedi: İçi dolu olsun istiyorum derken? Genişletmek için tıkla... Kablo, hard disk HDD olsun içi boş olan 500 liralık kasalardan olmasın demek istedim.
Mehmet A dedi: İçi dolu olsun istiyorum derken? Genişletmek için tıkla... Kablo, hard disk HDD olsun içi boş olan 500 liralık kasalardan olmasın demek istedim.
Mehmet A Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Haziran 2019 Mesajlar 10.255 Çözümler 26 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Aralık 2020 #13 Mehmet Can Karahan dedi: Kablo, hard disk HDD olsun içi boş olan 500 liralık kasalardan olmasın demek istedim. Genişletmek için tıkla... Bunun da içi boş zaten. HDD yok kablo derken ne kablosu?
Mehmet Can Karahan dedi: Kablo, hard disk HDD olsun içi boş olan 500 liralık kasalardan olmasın demek istedim. Genişletmek için tıkla... Bunun da içi boş zaten. HDD yok kablo derken ne kablosu?