Hangi ürünü alayım, başka önerdiğiniz bir ürün var mı?
Son düzenleyen: Moderatör:
Ambilight dediğin pahali bir iş nerden baksan en az 2k harcaması lazım. Ambiyans istemiyorsan govee nin ledleri var amazonda onlari öneririm uygulaması bile var.Dostum hemen hemen ikisi de aynı ürün. Bilgisayar masasında kullanacaksan tavsiyem ambilight yapman olur en azından dekor dışında oyun oynarkende keyif alırsın. Bence az daha bütçe ayarlayıp ambilightda değerlendirilebilir. Bence odaya hoş bir hava katıyor. Örnek olarak odamın görüntüsünü ekledim. Düzensizlik için kusura bakmayın şimdiden![]()
İkisi de birbirinin aynısı/benzeri aslında. Çok fark etmez.
Hangi ürünü alayım, başka önerdiğiniz bir ürün var mı?
Dostum arduino ile neo pixel adreslenebilir şerit led yeterli. Birde 5v 2a adaptor. Taş çatlasın 300 350tl arasına halleder.Ambilight dediğin pahali bir iş nerden baksan en az 2k harcaması lazım. Ambiyans istemiyorsan govee nin ledleri var amazonda onlari öneririm uygulaması bile var.
https://www.amazon.com.tr/Govee-uyg..._2181944&keywords=govee&qid=1679396553&sr=8-1 bu ürün müAmbilight dediğin pahali bir iş nerden baksan en az 2k harcaması lazım. Ambiyans istemiyorsan govee nin ledleri var amazonda onlari öneririm uygulaması bile var.
Aynen hocam bu bende 2m var cok guzel efektleri de var uygulama üzerinde bir de hue play gibi adaptörle çalışmıyor usb ile çalışıyor.
Dostum hemen hemen ikisi de aynı ürün. Bilgisayar masasında kullanacaksan tavsiyem ambilight yapman olur en azından dekor dışında oyun oynarkende keyif alırsın. Bence az daha bütçe ayarlayıp ambilightda değerlendirilebilir. Bence odaya hoş bir hava katıyor. Örnek olarak odamın görüntüsünü ekledim. Düzensizlik için kusura bakmayın şimdiden![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.