Mustafa_06 Hectopat Katılım 15 Mart 2022 Mesajlar 565 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Şubat 2023 #1 Mağazama 2 gün önce İyon Vandal geldi, ben de aldım. Sonra da Phantom gelir diye bekliyordum ama RGX Vandal gelmiş. Sizce alınır mı?
Mağazama 2 gün önce İyon Vandal geldi, ben de aldım. Sonra da Phantom gelir diye bekliyordum ama RGX Vandal gelmiş. Sizce alınır mı?
KökTürk Kilopat Katılım 28 Ocak 2021 Mesajlar 4.189 Makaleler 1 Çözümler 44 20 Şubat 2023 #2 Bence bekle ama yine de sen bilirsin.
5 599108 Kilopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 16 Kasım 2022 Mesajlar 11.904 Çözümler 23 20 Şubat 2023 #3 Mustafa_06 dedi: Mağazama 2 gün önce İyon Vandal geldi, ben de aldım. Sonra da Phantom gelir diye bekliyordum ama RGX Vandal gelmiş. Sizce alınır mı? Genişletmek için tıkla... Rgxde sadece katanayi beğeniyorum ben, ben almazdım.
Mustafa_06 dedi: Mağazama 2 gün önce İyon Vandal geldi, ben de aldım. Sonra da Phantom gelir diye bekliyordum ama RGX Vandal gelmiş. Sizce alınır mı? Genişletmek için tıkla... Rgxde sadece katanayi beğeniyorum ben, ben almazdım.
zeki1981 Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Temmuz 2020 Mesajlar 15.699 Çözümler 165 20 Şubat 2023 #4 Mustafa_06 dedi: Mağazama 2 gün önce iyon vandal geldi, ben de aldım. Sonra da Phantom gelir diye bekliyordum ama rgx vandal gelmiş. Sizce alınır mı? Genişletmek için tıkla... Rgx vandal alınır ama sana tavsiyem Asil Vandal gelirse onu alın.
Mustafa_06 dedi: Mağazama 2 gün önce iyon vandal geldi, ben de aldım. Sonra da Phantom gelir diye bekliyordum ama rgx vandal gelmiş. Sizce alınır mı? Genişletmek için tıkla... Rgx vandal alınır ama sana tavsiyem Asil Vandal gelirse onu alın.
Mustafa_06 Hectopat Katılım 15 Mart 2022 Mesajlar 565 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Şubat 2023 #5 KökTürk dedi: Bence bekle ama yine de sen bilirsin. Genişletmek için tıkla... RGX'de alasım var aslında ama biraz pahalı kararsız kaldım
KökTürk dedi: Bence bekle ama yine de sen bilirsin. Genişletmek için tıkla... RGX'de alasım var aslında ama biraz pahalı kararsız kaldım
Tatibaskan Hectopat Katılım 29 Mart 2020 Mesajlar 725 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Şubat 2023 #6 Iyon vandal almaniz pismanlik olmus kimse begenmiyor iyonu bir sure kullandiktan sonra.
MikeyKunn Hectopat Katılım 23 Temmuz 2022 Mesajlar 1.335 Çözümler 4 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 7500F RTX 4060 MSI PRO A620M-E 32 GB 6000Mhz Ram MSI MAG Forge M100A D6 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 20 Şubat 2023 #7 zeki1981 dedi: Rgx vandal alınır ama sana tavsiyem Asil Vandal gelirse onu alın. Genişletmek için tıkla... En güzel hissiyat asil kimse bir şey diyemez zaten. Mustafa_06 dedi: Rgx'de alasım var aslında ama biraz pahalı kararsız kaldım. Genişletmek için tıkla... Al kanka en fazla 50 TL ekliyeceksin.
zeki1981 dedi: Rgx vandal alınır ama sana tavsiyem Asil Vandal gelirse onu alın. Genişletmek için tıkla... En güzel hissiyat asil kimse bir şey diyemez zaten. Mustafa_06 dedi: Rgx'de alasım var aslında ama biraz pahalı kararsız kaldım. Genişletmek için tıkla... Al kanka en fazla 50 TL ekliyeceksin.
Mustafa_06 Hectopat Katılım 15 Mart 2022 Mesajlar 565 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Şubat 2023 #8 MikeyKunn dedi: En güzel hissiyat asil kimse bir şey diyemez zaten. Al kanka en fazla 50 TL ekliyeceksin. Genişletmek için tıkla... Şimdi ardından Phantom gelirse onu alamam
MikeyKunn dedi: En güzel hissiyat asil kimse bir şey diyemez zaten. Al kanka en fazla 50 TL ekliyeceksin. Genişletmek için tıkla... Şimdi ardından Phantom gelirse onu alamam
MikeyKunn Hectopat Katılım 23 Temmuz 2022 Mesajlar 1.335 Çözümler 4 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 7500F RTX 4060 MSI PRO A620M-E 32 GB 6000Mhz Ram MSI MAG Forge M100A D6 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 20 Şubat 2023 #9 Mustafa_06 dedi: RGX'de alasım var aslında ama biraz pahalı kararsız kaldım Genişletmek için tıkla... Bende köken ve yağmacı var rgx yan hesapta iyonu geri iade ederek aldım Mustafa_06 dedi: Şimdi ardından Phantom gelirse onu alamam Genişletmek için tıkla... İade edebilirsin ilk sefer ise
Mustafa_06 dedi: RGX'de alasım var aslında ama biraz pahalı kararsız kaldım Genişletmek için tıkla... Bende köken ve yağmacı var rgx yan hesapta iyonu geri iade ederek aldım Mustafa_06 dedi: Şimdi ardından Phantom gelirse onu alamam Genişletmek için tıkla... İade edebilirsin ilk sefer ise
Tatibaskan Hectopat Katılım 29 Mart 2020 Mesajlar 725 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Şubat 2023 #10 Mustafa_06 dedi: Şimdi ardından Phantom gelirse onu alamam. Genişletmek için tıkla... Dostum hatirladigim kadariyla herkesin yukselttigi 1 silahi iade etme hakki vardi bence Rgx'i alin iyonu iade etmeyi deneyin iade olursa Phantom alirsiniz.
Mustafa_06 dedi: Şimdi ardından Phantom gelirse onu alamam. Genişletmek için tıkla... Dostum hatirladigim kadariyla herkesin yukselttigi 1 silahi iade etme hakki vardi bence Rgx'i alin iyonu iade etmeyi deneyin iade olursa Phantom alirsiniz.