NRXVANA Hectopat Katılım 22 Mayıs 2021 Mesajlar 271 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri AMD Ryzen 5 5600x - RX7600 - Corsair Vengeance RGB Pro 32GB - Gigabyte B450M K Cinsiyet Erkek 10 Haziran 2023 #11 benibanlamayınartık dedi: Reddit'te öyle diyorlar hocam oyuna ileride gelecek DLC'leri alabiliyormuşuz. Ben eğer alırsam Gold alacağım almışken sonra pişman olmak istemem. Genişletmek için tıkla... Öyle ise bende Gold alırım. Hocam sizde mi alacaksınız?
benibanlamayınartık dedi: Reddit'te öyle diyorlar hocam oyuna ileride gelecek DLC'leri alabiliyormuşuz. Ben eğer alırsam Gold alacağım almışken sonra pişman olmak istemem. Genişletmek için tıkla... Öyle ise bende Gold alırım. Hocam sizde mi alacaksınız?
benibanlamayınartık Picopat Katılım 19 Mayıs 2023 Mesajlar 874 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Diğer 10 Haziran 2023 #12 NRXVANA dedi: Öyle ise bende Gold alırım. Hocam sizde mi alacaksınız? Genişletmek için tıkla... Oyunu almak istiyordum Voidu da daha ucuzmuş konuyu görünce sevindim.
NRXVANA dedi: Öyle ise bende Gold alırım. Hocam sizde mi alacaksınız? Genişletmek için tıkla... Oyunu almak istiyordum Voidu da daha ucuzmuş konuyu görünce sevindim.
NRXVANA Hectopat Katılım 22 Mayıs 2021 Mesajlar 271 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri AMD Ryzen 5 5600x - RX7600 - Corsair Vengeance RGB Pro 32GB - Gigabyte B450M K Cinsiyet Erkek 10 Haziran 2023 #13 benibanlamayınartık dedi: Oyunu almak istiyordum Voidu da daha ucuzmuş konuyu görünce sevindim. Genişletmek için tıkla... Evet ben oradan alacağım ama ubisofta geliyormuş kod.
benibanlamayınartık dedi: Oyunu almak istiyordum Voidu da daha ucuzmuş konuyu görünce sevindim. Genişletmek için tıkla... Evet ben oradan alacağım ama ubisofta geliyormuş kod.
benibanlamayınartık Picopat Katılım 19 Mayıs 2023 Mesajlar 874 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Diğer 10 Haziran 2023 #14 NRXVANA dedi: Evet ben oradan alacağım ama ubisofta geliyormuş kod. Genişletmek için tıkla... Her türlü Uplay üzerinden bağlanıyor hocam ama Epic'den iyidir. Cyberpunk 2077 indirimi çok istiyorum 125TL ama Epic olunca insan soğuyor.
NRXVANA dedi: Evet ben oradan alacağım ama ubisofta geliyormuş kod. Genişletmek için tıkla... Her türlü Uplay üzerinden bağlanıyor hocam ama Epic'den iyidir. Cyberpunk 2077 indirimi çok istiyorum 125TL ama Epic olunca insan soğuyor.
NRXVANA Hectopat Katılım 22 Mayıs 2021 Mesajlar 271 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri AMD Ryzen 5 5600x - RX7600 - Corsair Vengeance RGB Pro 32GB - Gigabyte B450M K Cinsiyet Erkek 10 Haziran 2023 #15 benibanlamayınartık dedi: Her türlü Uplay üzerinden bağlanıyor hocam ama Epic'den iyidir. Genişletmek için tıkla... Epic eziyet biraz ya.
benibanlamayınartık dedi: Her türlü Uplay üzerinden bağlanıyor hocam ama Epic'den iyidir. Genişletmek için tıkla... Epic eziyet biraz ya.
3 370423 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Eylül 2020 Mesajlar 4.597 Çözümler 4 10 Haziran 2023 #16 NRXVANA dedi: Steam kodu geliyor değil mi? Genişletmek için tıkla... Ubisoft hesabınıza aktifleştiriyorsunuz hocam, Ubisoft Epic gibi değil Steam kadar olmasa da iyi bir Launcher'i var.
NRXVANA dedi: Steam kodu geliyor değil mi? Genişletmek için tıkla... Ubisoft hesabınıza aktifleştiriyorsunuz hocam, Ubisoft Epic gibi değil Steam kadar olmasa da iyi bir Launcher'i var.
NRXVANA Hectopat Katılım 22 Mayıs 2021 Mesajlar 271 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri AMD Ryzen 5 5600x - RX7600 - Corsair Vengeance RGB Pro 32GB - Gigabyte B450M K Cinsiyet Erkek 10 Haziran 2023 #17 370423 dedi: Ubisoft hesabınıza aktifleştiriyorsunuz hocam, Ubisoft Epic gibi değil Steam kadar olmasa da iyi bir Launcher'i var. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam. Desteğiniz için teşekkürler.
370423 dedi: Ubisoft hesabınıza aktifleştiriyorsunuz hocam, Ubisoft Epic gibi değil Steam kadar olmasa da iyi bir Launcher'i var. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam. Desteğiniz için teşekkürler.
benibanlamayınartık Picopat Katılım 19 Mayıs 2023 Mesajlar 874 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Diğer 11 Haziran 2023 #19 NRXVANA dedi: Tamamdır hocam. Desteğiniz için teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Hocam aldınız mı?
NRXVANA dedi: Tamamdır hocam. Desteğiniz için teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Hocam aldınız mı?
NRXVANA Hectopat Katılım 22 Mayıs 2021 Mesajlar 271 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri AMD Ryzen 5 5600x - RX7600 - Corsair Vengeance RGB Pro 32GB - Gigabyte B450M K Cinsiyet Erkek 11 Haziran 2023 #20 benibanlamayınartık dedi: Hocam aldınız mı? Genişletmek için tıkla... Hocam henüz almadım yakın zamanda alacağım.
benibanlamayınartık dedi: Hocam aldınız mı? Genişletmek için tıkla... Hocam henüz almadım yakın zamanda alacağım.