Riot çalışanından nasıl şikayetçi olurum?

darkVE

Kilopat
Katılım
3 Mart 2017
Mesajlar
96
Çözümler
1
Durumu fotoğraflarla belirttim, bilgisayarımda herhangi bir şekilde cihaz banı yoktur farklı bir hesap açıp oyuna rahatlıkla girebiliyorum. Fotoğraflarda görmüş olduğunuz üzere Riot çalışanı ilgilenmesi gerekirken kopyala yapıştır yaparak cihaz banının ne olduğunu açıklıyor bu sorumsuzluktan şikayetçi olmak istiyorum. Bu çalışanı nereden şikayet edebilirim?
 

Dosya Ekleri

  • ss4.png
    ss4.png
    67,5 KB · Görüntüleme: 448
  • ss3.PNG
    ss3.PNG
    90,1 KB · Görüntüleme: 437
  • ss2.png
    ss2.png
    50,4 KB · Görüntüleme: 397
  • ss1.png
    ss1.png
    70,3 KB · Görüntüleme: 461
Bilgisayarlar hata yapmaz. Kimse haklı bir nedenle ban yediğini söylemiyor nedense. Herkese haksız ban atılıyor. Allah Allah.
2014 yılından beri fps oyunlarını oynamaktayım hayatımda ilk defa hileyi 2017 yılında CS:GO'da açtım ve açtıktan 1 hafta sonra ban yedim dersimi aldım. Başka bir steam hesabı açıp CS:GO satın aldım ve o günden beri hiçbir oyunda hile yapmadım ya da 3.Parti yazılım kullanmadım.
 
2014 yılından beri FPS oyunlarını oynamaktayım hayatımda ilk defa hileyi 2017 yılında CS:GO'da açtım ve açtıktan 1 hafta sonra ban yedim dersimi aldım. Başka bir Steam hesabı açıp CS:GO satın aldım ve o günden beri hiçbir oyunda hile yapmadım ya da 3.Parti yazılım kullanmadım.

Zaten hile kullanmışsınızdır demiyorum. Dediğim gibi bazı programlar Vanguard tarafından hile olarak algılanıyor.
 
Aynı durumdan ban yiyen fazla kişi varmış kontrol ettim, bazılarının banı açılmış bazılarının açılmamış.

Ban yedikten birkaç gün sonra sanırım, bilgisayarımı formatlamadım hatta attığım sslere bakarsan benden yeni hesap açıp denememi istiyor. Deniyorum ve sorunsuz bir şekilde oyuna girebiliyorum, demek oluyor ki cihaz banı yememişim
İnşallah açılır haklıysan ne diyelim geçmiş olsun.
 
Arkadaşlar sonunda banımı açtırdım, ana hesabımdan ticket atmamı engellediler smurf hesabımdan aynı bilgisayardan oynadığıma dair kanıt sundum ve ticket attım.

Hile kullanmadığımı belirtmiştim yaklaşık 2 haftadır bu boş işle uğraşıyorum, şikayetçi olmak istediğim Riot çalışanı daha ilgili olsaydı 3-4 gün gibi bir sürede banım açılabilirdi. Bu işin peşini bırakmayacağım ve bu çalışandan şikayetçi olacağım.
 

Dosya Ekleri

  • sonuç 2.PNG
    sonuç 2.PNG
    34,1 KB · Görüntüleme: 81
  • sonuç 1.PNG
    sonuç 1.PNG
    51,2 KB · Görüntüleme: 86

Yeni konular

Geri
Yukarı