Çözüldü Riot desteğe ticket gitmiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 11

kadilo34

Hectopat
Daha fazla  
Ekran kartı
NVIDIA GeForce RTX 4060
Anakart
MSI A520M-A PRO
İşlemci
Ryzen 5 5500
Merhaba, Valorant hesabımdaki e-postaya erişimimi kaybettiğimden e-postamı değiştirmek için destekten yardım alacaktım ancak ticket ı tamamlayıp gönder dememe rağmen 3 kez ticketım gözükmedi ve Mail'ime "biletinizi aldık" vb. oto mesaj falan da gelmedi, neden oluyor bu? Bilen var mı?

Çözüm
bazen gecikme olabiliyor bende de oldu ama 1-2 gün geçtiyse gizli sekmeden falan yapmayı deneyebilirsin veya farklı mail adresine yollattırabilirsin
bazen gecikme olabiliyor bende de oldu ama 1-2 gün geçtiyse gizli sekmeden falan yapmayı deneyebilirsin veya farklı mail adresine yollattırabilirsin

Çözüm
çok teşekkür ederim sabah baktığımda biletimi gördüm desteğe cevap vereceğim tekrar teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…