Riot Desteğin açıklamamı okumadan kopyala yapıştır cevap vermesi

Nasıl yok hocam gözünü seviyim. Biraz araştırın. Ne diyorum bak en kolay hesap çalma yöntemlerinden biri bu. Adamlar oyuna kayıt olurken sana bir sözleşme sunuyor. Onları okuyun kayıt olmadan önce. Ne haklarınız var. Yineliyorum adam oturup senin mailinde ne yazıyor bakmaz. Mailler sistem tarafından içeriği belirli kelimelerce süzülür ve ayırılır. Ayırılan maillere otomatik yollar önerilir ve bu firmadan firmaya değişiklik gösterecek şekilde 3-5 mail kadar otomatik mail gelir. Sonrasında sizin mailleriniz dikkat çekmeye başlar ve artık okuyarak cevap vermeye başlarlar. Hayatı biraz araştırarak yaşayın Sadece oyuna girip çıkmayın.
Ben 2. mailden açtığım destek biletinin ilk cümlesinde daha önce size ulaştığımı cevap vermediğiniz için bu mailden bir daha ulaştığımı açıkladım. Madem bakamıyor daha önce yazmış mı bu kullanıcı diye neden güvenlik sorularını gönderiyorlar o zaman? Açtığım destek biletinin ilk cümlesi sistem tarafından otomatik olarak silinmesi benim problemim değil. Madem okunmayacak açıklama kısmı neden koymuşlar o zaman?

Hatta okuyarak cevap verdiklerine eminim belirli kelimlere süzülüp onlara ulaşamaz.

Screenshot_20230329_160832_Gmail.jpg


İkinci attığım destek biletine o mail üzerine kayıtlı hesap için yazdığımı sanmışlardı ve o hesabı kurtarmam için bağlantı göndermişlerdi fakat yukarıdaki attığım ekran görüntüsü şeklinde cevap yazdım.

Gayet açık bir şekilde daha önce yazdığımı belirtmişim. Bu yazdığımdan sonra bana güvenlik soruları tekrar gönderildiyse attığım mesajı tamamiyle okumuş olmaları lazım. Tamamiyle okuyup tekrar güvenlik sorularını bana gönderiyorlarsa suç bende değildir.
 
Son düzenleme:
Riot aslında iyi bir firmaydı ama şu valorant illetinden sonra sistemleri vs her şeyleri bozuldu. 3 senedir böyle. Daha çok ticket atın peşini bırakmayın.
 
Merhabalar. Riot hesabıma erişimini kaybettiğim için kendi mailim üzerinden 14 Mart günü Riot Desteğe ulaştım. Bana 13 tane güvenlik sorusu soruldu, cevaplarını verdim fakat 2 haftaya yakındır cevap gelmedi. Ben de tekrar bilet atmayı denedim fakat bir türlü bilet gönderemedim. Talep oluşturuldu diyordu fakat bilet gitmiyordu. Ben de e-posta değiştirip başka bir e-postam üzerinden bilet göndermeyi denedim. Başka bir e-postam üzerinden size daha önce ulaştığımı, uzun süredir cevap gelmediğini, o yüzden de bu e posta ile tekrardan bilet gönderdiğimi açıkladım. Bana tekrar 13 tane güvenlik sorusu soruldu ve gene onları cevapladım. Birkaç gün sonra cevap geldi.


Okumak istemeyenler için kısaca; Daha önce 2 hafta gönderdiğim bilet ile en son farklı e-postadan gönderdiğim biletin farklı insanlar tarafından gönderildiği sanılmış. Halbuki 2 bileti de ben gönderdim. Öyle sanıldığı için de doğal olarak hesabın iki kişi üzerinde el değiştirildiği yasak olduğundan dolayı hesabı teslim alamadım. Hesabın tek sahibi benim oysa ki.

Ben de bu yanlış anlaşılmadan sonra yani 1 gün önce Riot Desteğe tekrar ulaştım. Hesabın iki kişi üzerinde el değiştirilmediğini, bilet gönderen 2 kişinin de aslında ben olduğunu, 13 tane güvenlik sorusunu benden başka kimsenin yanıtlayamayacağını anlaşılır bir şekilde anlatmaya çalıştım. En sonunda Riot Destekten mesaj geldi. Fakat hiç yaptığım açıklama okunmadan yukarıda daha önce gönderdikleri cevabın aynısı kopyala yapıştır şeklinde hiç değiştirilmeden geri aldım.


Bu duruma karşı ne yapabilirim? Attığım bilet doğru düzgün okunmuyor bile. Hesaba 4 haneli rakamlar kadar para yatırdığım için sonuna kadar uğraşmak istiyorum.
Riot Games ofisine bizzat gidin hocam.
 
13 tanenin hepsini mi cevapladınız bana da olmuştu bütün soruları cevaplayana kadar verilmedi.
 
Bende hesabımı 2 tane mail ile kurtarmaya çalışmıştım hesabımı vermiştiler. Ek bilgiler kısmına
" Daha önce g****@gmail.... adlı Gmail hesabından size ulaşmıştım ancak o hesabım çalındı ve bu hesaptan size ulaşıyorum" demiştim. İlkinde 13 soru sormuşlardı 2. de 17 tane falan farklı sorular sordular. Hatta birazdan size mailleri atayım.

1680118640972.png

1680118696372.png

1680118755890.png

1680118793220.png

1680118891425.png

1680118932453.png

Mailler böyle.
 
Son düzenleme:
Riot tr destek ekibi maillere tıklayıp açmaya bile üşenen bir ekip. Geri cevap vermeleri bile bir mucize. Hiçbir şekilde sorununun çözüleceğine dair umutlanma. 40 kere de mail atsan aynı cevap birkaç gif ve emojiden farklı bir mesaj alamazsın. E-mail geçiştirme ekibi çalıştırıyorlar. O departmanı kapatsınlar en azından onlar paradan tasarruf ederler biz uğraşmaktan kurtuluruz. Hiçbir şekilde ciddiye alınmıyorsun o yüzden boşuna uğraşmana gerek yok.
 
Riot Games'in desteğinden faydalı geri dönüş alabilen insan Kadir Gecesi doğmuştur geçmiş olsun.
Riot desteği çok fazla kullanıyorum ve şu zamana kadar toplasam neredeyse 30 tane bilet açmışımdır. Her seferinde sonuna kadar yardımcı oldular ve ilgilendiler. Bilet açmayı bilmiyorsanız sorun yaşarsınız. İnsanlarla iletişimi öğrenmek lazım.
 
Öncelikle böyle olmasına üzüldüm ve şaşırdım. Valorant çıktığından beri Riot Games'in desteğinde bir sorun var sanırım. Çünkü sizin dediğiniz gibi mailimi kaybetmiştim ve hesabımı almam lazımdı. Soruları cevapladım ve fazladan ben bilgi verdim. 2 gün içerisinde falan cevap geldi. Hesabımın mailini değiştirebildim sonra. En iyisi peşini bırakmamak. Ticket atmayı devam edin.
 

Geri
Yukarı