Riot Games destek ekibi ilgisizliği

kopuklu ayran

Centipat
Daha fazla  
Yaklaşık 1 haftadır Valorant içinde sesli sohbeti kullanamıyorum ve sebebini de bilmiyorum. Ayarlarım vs. hepsi normal. Destek ekibine ulaşmaya çalıştığımda bana geri dönüş çok uzun süre sonra yapıldı ve bu olay beni cidden acayip sinirlendirdi. Oyundan soğutacak dereceye kadar getirdi. 3 gündür geri dönüş alamıyorum. Cidden çok sıkıntılı bir ekip...

Son düzenleyen: Moderatör:
Geç cevap vermeleri ilgisiz olduklarını göstermez ki. Yoğunluktan ötürü veremiyorlar. Her bilet sıraya düşüyor, hepsi sırayla cevaplanıyor. Birisine cevap verildikten sonra diğerine geçiliyor. Demek ki o kadar yoğun ki geç cevap veriyorlar.

Bazen 2 saat içerisinde de cevap verdikleri oluyor.

Bu Riot Games'ten de bağımsız olarak tamamen yoğunluğa bağlı bir durum.

Geç cevap vermeleri ilgisiz olduklarını göstermez ki. Yoğunluktan ötürü veremiyorlar. Her bilet sıraya düşüyor, hepsi sırayla cevaplanıyor. Birisine cevap verildikten sonra diğerine geçiliyor. Demek ki o kadar yoğun ki geç cevap veriyorlar.

Bazen 2 saat içerisinde de cevap verdikleri oluyor.

Bu Riot Games'ten de bağımsız olarak tamamen yoğunluğa bağlı bir durum.

Peki.

4. gün hala geri dönüş yok

Son düzenleme:
Riot Games oyunlarını oynayan bir tek siz olmadığınız ve sorun yaşayan da tek bir siz olmadığınız gibi illaki sorun yaşayan birden fazla kişi vardır ve dönüşleri de yoğunluğa göre uzun zaman alabiliyor. Elden bir şey gelmez beklemekten başka.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı