Riot Games hesap paylaşımı yasak mı?

Enahaine

Hectopat
Makaleler
1
Benim hesabımı arkadaşıma verdim Valorant oynaması için ve ben Valorant oynamıyorum (bıraktım), LoL oynuyorum.
Şu anlık ban yer miyim? Yani çok para yatırdım. Birkaç konuya daha baktım ama Riot bilmezse ban yemezsin diyorlar ama emin olamadım.

Benim hesabımı arkadaşıma verdim Valorant oynaması için ve ben Valorant oynamıyorum (bıraktım), LoL oynuyorum.
Şu anlık ban yer miyim? Yani çok para yatırdım. Birkaç konuya daha baktım ama Riot bilmezse ban yemezsin diyorlar ama emin olamadım.

Ban yemezsin. Ama Riot hesap paylaşımını desteklemiyor diye biliyorum.

Hesap paylaşımı yasaktır hocam

Riot kurallarına göre net bir şekilde yasak. Ban yeme ihtimalin yok denecek kadar düşük. Ama ne riske değer ne kuralları çiğnemeye.

Ban yemeyeceğinin garantisi yok. Yemezsin diyenler neye güvenerek böyle bir şey söylüyor acaba.

Çok düşük bir ihtimal olduğu için ban yemesi hem ban yediği müddetçe açtırması çok kolay bir ban. Başka cihazdan başka bir yerden girdiğini belirtmesi yeterli. Riot'un açık açık hesap paylaştığını kesinleştirmesi imkansıza yakın maalesef. Fakat oyun benim kardeşim açmıyorum deyip açmasalar da haksız sayılmazlar kural sonuçta.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı