Riot Games kaynaklı bağlantı kopması sonrası LP kazanmak yerine LP kaybettim

Sunucular arası nasıl bir prosedür farklı olabilir ki?

EUW'daki yetkili kişiler ile TR sunucusu yetkili kişileri aynı yetkiye sahip olmalı.
Benim sana önerim, en azından bu oyuna para yatırmaman, haketmiyorlar çünkü.

Yahu yurt dışındaki adam mağdur oluyor ona hextech sandık ve anahtarı veriyorlar, Türkiye'deki insanlara ise bir zırnık verdikleri yok, ya gerçekten oynayacaksanız en azından para yatırmayın bence.
 
Benim sana önerim, en azından bu oyuna para yatırmaman, hak etmiyorlar çünkü.

Yahu yurt dışındaki adam mağdur oluyor ona Hextech sandık ve anahtarı veriyorlar, Türkiye'deki insanlara ise bir zırnık verdikleri yok, ya gerçekten oynayacaksanız en azından para yatırmayın bence.

1 ay önce RP yüklemiştim etkinlik için. 1700 RP civarı var. Yüklemem daha.
 
Oyunu kazanmaya yakınken herkesle beraber oyundan düştük fakat ben internet olmasına rağmen geri bağlanamadım, diğer takım arkadaşlarım ise hemen bağlanıp oyunu bitirmişler ve LP'lerini almışlar fakat ben ise -29 LP kaybettim ve AFK olmaktan cezaya çarptırıldım, yani şu an maç atarak kazanacağım LP daha az, kaybedeğim LP ise fazla olacak. Bilet gönderdim kendilerine, gelişmeleri buraya yazarım.
Yardım etmemelerinin sebebi büyük ihtimalle sizin elo hell olduğunuzu düşünüyorlar. MMR ye göre farklı cevap verdiklerini düşünüyorum.
 
Yardım etmemelerinin sebebi büyük ihtimalle sizin elo hell olduğunuzu düşünüyorlar. MMR ye göre farklı cevaplar aldığını gördüğüm kişiler olmuştu.
Master 560 LP'lerdeyim hocam ne elo hell'i? Kazanma oranım %53 falan. Konuyu sonuna kadar oku lütfen, elo hell ile alakası yok.
 
Oyun baya saçmalamış. Ben de video delilli hileciye denk gelip de lose almıştım. Tabi bunu bilet olarak attım. Sonuç ne :D LP kaybediyorum falan ama desteği görmeniz lazım ne kadar ilgili(!). Rezil bir sistem, rezil bir oyun, rezil bir kitle. S4'den sonra çöp oldu resmen. Yapacağınız bir şey yok. Şampiyon bazlı nerf falan deniyorlar, sadece ARAM giriyorum. Hala niye oynuyorum oyunu bilmiyorum ya.
 
Haklısınız ya bende hesabımı yanlışlıkla vietnama geçirdim düzeltmiyorlar aktarımlar açılsın maç atmazsan seni TR sunucusuna geri geçireceğiz diyorlar zaman tarih vermiyorlar hadi onu geçtim aynısı akradaşıma oldu bilet ile geçti bilete arkadaşım geçti beni neden geçirmediniz yazınca kopyala yapıştır gibi bir şey attılar.
 
Valla hakkımı vermezlerse en son ağzıma ne gelirse söyleyip hesabımı banlatırım, fakat öyle küfür falan değil. Gerçekten canlarını sıkacak şeyler yazacağım eğer mağdur edilirsem :) Master seviyesinde oynuyorum ve yaşadığım durum bu.
Benim de bazı sorunlarım vardı. Bir türlü çözemediler kaç gün gitti saymadım. Valve sizden daha iyi, sadece sizde sorun oluyor yazdım. Adamların umrunda mı hayır bence.
 
Bakalım oyuncuyu ne kadar iplediklerini göreceğiz.

Lp veremiyorlarsa paşa paşa sandık verecekler.

Hocam bir sandığa tav olacaksanız eğer West'te benzer bir sorun yaşadığımda usta işi sandık göndermişlerdi 😅

1 gün sonra alacağınız yanıt: "bunu duyduğumuza üzüldük ancak lp miktarlarına müdahale edemiyoruz, umarız anlayış gösterirsin. Kendine çok iyi bak." 😃

Eksiğin var ama olmadı sevimli öpücüklü kedili ekranın %75'ini kaplayan emojilerle birlikte 😅
 
@Hielah Bende 1 ay önce küfürden dolayı perma yedim.(Küfür sansürlüydü ve ağır bir küfür değildi)Bilet attığımda kalıcı ban kaldırılmaz dediler.Fakat arkadaşım benden daha ağır küfürler etmesine rağmen perma banını kaldırmışlardı.Riot iyice saçmaladı.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı