walterpinkman Hectopat Katılım 18 Ağustos 2022 Mesajlar 1.083 Çözümler 11 25 Ocak 2023 #1 Riot Games'e ticket attım talep bulunamadı diyor hâlâ. Daha kaç kere atacagım? 2-3 kere atmıştım öncekilere de cevap verilmiyor bir bilgisi olan var mı?
Riot Games'e ticket attım talep bulunamadı diyor hâlâ. Daha kaç kere atacagım? 2-3 kere atmıştım öncekilere de cevap verilmiyor bir bilgisi olan var mı?
Frstghost Kilopat Katılım 26 Temmuz 2022 Mesajlar 4.720 Makaleler 2 Çözümler 80 25 Ocak 2023 #2 Riot hacklendi, anti Cheat sistemi düştü. Hileci sayısı daha da yükselecek. Artı 0 Eksi
KS KS walterpinkman Hectopat Katılım 18 Ağustos 2022 Mesajlar 1.083 Çözümler 11 25 Ocak 2023 #3 Frstghost dedi: Riot hacklendi, anti Cheat sistemi düştü. Hileci sayısı daha da yükselecek. Genişletmek için tıkla... Talepime cevap verilmezse ben hilecileri bile göremeyeceğim Artı 0 Eksi
Frstghost dedi: Riot hacklendi, anti Cheat sistemi düştü. Hileci sayısı daha da yükselecek. Genişletmek için tıkla... Talepime cevap verilmezse ben hilecileri bile göremeyeceğim
bursali Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Kasım 2019 Mesajlar 2.403 Çözümler 13 Yer Bursa 25 Ocak 2023 #4 walterpinkman dedi: Talepime cevap verilmezse ben hilecileri bile göremeyeceğim Genişletmek için tıkla... Talebine cevap vermekten öte daha büyük sorunlarla boğuştuklarını tahmin ediyorum. Artı 0 Eksi
walterpinkman dedi: Talepime cevap verilmezse ben hilecileri bile göremeyeceğim Genişletmek için tıkla... Talebine cevap vermekten öte daha büyük sorunlarla boğuştuklarını tahmin ediyorum.
KS KS walterpinkman Hectopat Katılım 18 Ağustos 2022 Mesajlar 1.083 Çözümler 11 25 Ocak 2023 #5 bursali dedi: Talebine cevap vermekten öte daha büyük sorunlarla boğuştuklarını tahmin ediyorum. Genişletmek için tıkla... Böyle bir sorun var diye diger insanların sorunlarının önemsenmemesi mi lazım ? Artı 0 Eksi
bursali dedi: Talebine cevap vermekten öte daha büyük sorunlarla boğuştuklarını tahmin ediyorum. Genişletmek için tıkla... Böyle bir sorun var diye diger insanların sorunlarının önemsenmemesi mi lazım ?
Erenbeys61 Hectopat Katılım 8 Mayıs 2022 Mesajlar 3.556 Çözümler 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2023 #6 Hack olayından dolayı çok fazla ticket gelmiştir. Seninkine biraz geç bakarlar. Artı 0 Eksi