Çözüldü Riot hesabına giriş yaparken "giriş bilgilerin sistemimizdeki hesapla uyuşmuyor' hatası

• Konuyu başlatan atef
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 14
  • Görüntüleme 22.234
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

atef

Hectopat
Merhabalar. Dün akşam arkadaşlarımla League of Legends oynadık ve hiçbir sorun yoktu. Sonra akşam 2:30 gibi ben uyumaya gittim ve bugün kalktığımda tekrar Riot hesabıma giriş yapmak istediğimde 'giriş bilgilerin sistemimizdeki hesapla uyuşmuyor' diye bir uyarı aldım. Şifremin doğru olduğunu bildiğim halde olmadı ve e postama kayıtlı öbür hesaplarıma da giriş yapamıyorum. Şu anda Valorant hesabımda aynı şekilde gitti hesaplarımı nasıl alabilirim? Geri şifremi unuttum yerine girince mailimi yazıyorum ama hiçbir şekilde bana bir şey gelmiyor. Şimdiden yardımınız için teşekkürler.

Çözüm
Kanka bu sorun bana da oldu biliyor musun, ne yaptın nasıl çözdün?

Arkadaşlar foruma girmiyordum bayağıdır ben direkt size yaşadığım olayı ve nasıl çözdüğümü anlatayım. Dediğim gibi ticket atarak hesabımı geri aldım ancak sorun şuymuş: PC'ye bulaşan bir virüs benim e postamda kısa yol gibi bir şey oluşturmuş. Belirli şirketlerden gelen mailleri direkt otomatik çöp kutusuna yolluyordu. Çok garip bir kısa yol biraz araştırarak kısa yolları bulabilirsiniz. Gmail ayarlarından o kısa yolu kaldırdıktan sonra mail şifrenizi değiştirip PC'ye formatınızı atıp güvenliğinizi sağlayabilirsiniz.
Umarım.
Arkadaşlar sorunu çözdüm bugün mail geldi Riot'tan hesabını bağladık dedi mail yolladık sana bir baktım mail yok. Delirdim, her yere bakıyorum baktım çöp kutusuna Gmail'de tüm önemli maillerim oraya gidiyormuş galiba PC'ye virüs girdi. Bir format atıyorum şimdi.

Bro sorun düzeldi mi?

Umarım.
Arkadaşlar sorunu çözdüm bugün mail geldi Riot'tan hesabını bağladık dedi mail yolladık sana bir baktım mail yok. Delirdim, her yere bakıyorum baktım çöp kutusuna Gmail'de tüm önemli maillerim oraya gidiyormuş galiba PC'ye virüs girdi. Bir format atıyorum şimdi.

Kanka şu an aynı durum bende de var e postama şifre yenileme isteği gelmiyor yan hesabımdan çalındı mı diye bakıyorum hesaba giriş yapanda yok sorunu çözebildiysen yardımcı olur musun?

Son düzenleyen: Moderatör:
Umarım.

Arkadaşlar foruma girmiyordum bayağıdır ben direkt size yaşadığım olayı ve nasıl çözdüğümü anlatayım. Dediğim gibi ticket atarak hesabımı geri aldım ancak sorun şuymuş: PC'ye bulaşan bir virüs benim e postamda kısa yol gibi bir şey oluşturmuş. Belirli şirketlerden gelen mailleri direkt otomatik çöp kutusuna yolluyordu. Çok garip bir kısa yol biraz araştırarak kısa yolları bulabilirsiniz. Gmail ayarlarından o kısa yolu kaldırdıktan sonra mail şifrenizi değiştirip PC'ye formatınızı atıp güvenliğinizi sağlayabilirsiniz.

Çözüm
kısayol virüsünü nerden bulucaz ve kaldırıcaz lütfen yardımcı olurmusunuz

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı