Riot Türkiye'nin Gelişmemesi

Mert Karakuş

Hectopat
Katılım
8 Aralık 2015
Mesajlar
29
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Keşke bu oyuna başlamasaydım. Yeni başladım, daha 8 lvl'ım arkadaşımın arkadaşı ile her maç girdiğimizde maç başı skypeda küfürlü konuşmayın diyor. Yaşı da büyük 7'ye gidiyor. Ama kilolu, boyu da küçük. Gel gelelim konuya. Arkadaş bir maçta 3/6/2 yaptığım için yok feedledin yok anneni vs vs ve her isteği olmayınca da örn, kata jung'da kill alıyor solo gitsin istiyor geç gidiyor hemen küfürler havada. Neyse ki sansür var. Maçtan sonra ise benden büyüksün ama 6 yaşındaki mc veledleri gibi davranıyorsun dediğimde aileden girdi cedden çıktı. Bir örnek:

durum vahim.png



Zaten yan sınıfta. Ondan küçüğüm öyle davranmıyorum sempati kurmak istediğimde konu geliyor yatağa yoldan çıkmış artık. Siz siz olun, böyle olmayın hep o yok Enes baturmuş yok Ahmet agaymış. Çocuklar bu küfürü burdan öğreniyor ondan sonra olanlar oluyor LoL'un gelişmemesinin sebebi bu. Biz daha çok bekleriz dünya birincisi olacaz diye. Durum vahim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bu oyun adamı kanser eder hocam. Uzun zamandır oynamıyordum geçen yüklemiştim hadi bir oynayayım dedim chat küfürden geçilmiyor. Oyunda klavye erkeği dolu. Oyunda iyi ki voice chat yok. O maçtan sonra zaten sildim oyunu bir daha da oynamam.
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı