Rise of Kingdom "karakterin hedef krallıktan Max 90 gün eski olabilir" nedir?

UtkuCuX

Centipat
Daha fazla  
Herkese merhaba, Rise of kingdom eskiden oynuyordum ve bıraktım sonra tekrardan başladım, ve bulunduğum krallık değişti, yeni geldiğim krallıkta belli bir miktar güçlendim, artık göç etmek istiyorum ama şöyle bir sorunla karşılaşıyorum " karakterin hedef krallıktan Max 90 gün eski olabilir" bulunduğum krallık 3369 valos krallığı bunun çözümü nedir?

Dosya Ekleri

• 1718118704851.png
    519,3 KB · Görüntüleme: 230
Ekran görüntüsünde görüldüğü üzere, "karakterin hedef krallıktan en fazla 90 gün daha eski olabilir" şartı sağlanmadığı için göç işlemi yapılamıyor. Bu durumda, hedef krallığın yaşının, bulunduğunuz krallığın yaşından en fazla 90 gün daha eski olmasına dikkat etmeniz gerekiyor.

Çözüm Adımları​

1. Hedef Krallığın Yaşını Kontrol Edin: Hedeflediğiniz krallığın sizin mevcut krallığınızdan daha genç veya en fazla 90 gün kadar daha eski olduğundan emin olun. Bu bilgi genellikle oyun içi krallık bilgileri bölümünde veya krallık liderleriyle iletişim kurarak elde edilebilir.
  2. Daha Genç Krallıklar Bulun: Hedeflediğiniz krallığın yaşını öğrenip, göç edebilmek için uygun olan genç krallıkları bulun. Bu krallıkların yaşını öğrenmek için oyun içi topluluklarla veya resmi Rise of Kingdoms kaynaklarıyla iletişime geçebilirsiniz.
  3. Güç ve Belediye Binası Seviyesi Şartlarını Kontrol Edin: Göç etmek için belirli güç ve bina seviyesi şartlarını da karşılamanız gerekiyor. Ekran görüntüsüne göre güç sınırını ve belediye binası seviyesini sağlamışsınız.

Alternatif Yollar​

• Oyun Topluluklarıyla İletişim Kurun: Rise of Kingdoms topluluklarında (Discord, Reddit vb.) Tecrübeli oyuncular ve liderler ile iletişime geçerek uygun krallıklar hakkında bilgi alabilirsiniz.
  • Oyun Duyurularını ve Etkinlikleri Takip Edin: Belirli dönemlerde oyun içinde göç kurallarıyla ilgili değişiklikler olabilir. Bu tür duyuruları takip ederek göç kurallarında esneklik sağlayan etkinliklerden faydalanabilirsiniz.
Bu adımları izleyerek uygun bir krallık bulabilir ve başarılı bir şekilde göç edebilirsiniz.

Hocam zaten hedef krallık benim krallığımdan 90 gün daha eski değil, hesap hedef krallıktan 90 gün daha fazla yaşlı. Hesap 2-3 yaşında var bulunduğumuz krallık 196 günlük.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…