Rise of the Tomb Raider - Kırıldı

Senin İçin Orjinal Oyunuma ROTTR' CPY crack Kurdum maalesef Çalışıyor ve bunu yapan illet 3 adet dosya :

CPY.ini
steamclient64
steam_api64.dll

Güzel haber o zaman, ben hemen Torrent indireyim beğenirsem indirimler de 50 liraya düştüğü zaman alırım.

@FalconPolat Sıkıştırılmış yani Repack versiyonu mevcut. Kota dostu olmasından ötürü ona bakabilirsin.

İyi de Repack yüklemesi en az 5 saat sürer, Dirt Rally Repack yüklemesi 5 saat sürmüştü, bu da ona yakın neredeyse. Sanırım Repack yüklemekten başka çare yok.

Ne hikmettir ki AKK olduğu halde hızım 1.5 MB civarı. Steam de AKK olunca 300 bile göremiyorum.

Oyunu bitirdim arkadaşlar, kesinlikle parasını hak eden bir yapım olmuş.

Denuvo'yu çok abarttılar birkaç yerde görüyordum yeni oyunlar Denuvo ile korunacak korsanın sonu gelecek diye konuşurlardı şimdi derin bir sessizlik içerisine girdi hepsi.

NFS 2016'da Denuvo kullanıyor yanılmıyorsam büyük ihtimalle o da kırılacaktır ama online olduğu için biraz zor gibi. Kırılırsa deneyip satın alma gibi bir düşüncem var trial versiyonu yayınlandığında kaçırmıştım ama kırılmadan da alabilirim güzel yapım olmuş gibi.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı