Rise of Tomb Raider Baba Yaga DLC Hatası

Oğuz.

Hectopat
Katılım
8 Aralık 2017
Mesajlar
2
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Başlıkta belirttiğim gibi Baba Yaga DLC bölümünün başında patikadan aşağı iple kayıp tam karşıya geçecekken masaüstüne atıp şu şekilde bir hata veriyor:

''Tiger read request does not belong to this archive rise of tomb raider (was 30, expected 225)''

Öncelikle yamadan kaynaklandığını düşünüp yamayı kaldırdım. Yine aynı hatayı aldım. Steam üzerinden oyun dosyalarını yeniledim. Yine aynı hatayı aldım.
 
@Ludvig Baba Yaga görevine giderken TR yama sorun çıkarıyor. İşte ben son sürüme güncelleyip, o sorun çıkaran kısmı atladıktan sonra gelen ilk kamp yerinde save alıp tekrar beta sürüme (TR yama ile uyumlu olan sürüme) döndüm. Ama ne yaptıysam bir türlü olmadı. Sürekli oyundan attı durdu. Mecbur bende sıfırdan save başladım ve başlamadan öncede steam ayarlarından Baba Yaga DLC'sini kaldırdım.
Desene benim emeklerde çöp olacak. Şimdi tekrar son sürüme geçiyorum. Dediğin gibi kayıt noktaları çalışmıyor. Son sürümde de çalışmaz ise gelde delirme. Zaten nadiren oynama fırsatı buluyorum.
 
@Ludvig umarım sorun çıkmaz sende ama muhtemelen sende de sorun çıkacak.
Evet maalesef DLC bitti ama Türkçe yama olsa da olmasa da, oyun son sürüm olsa da betada olsa da açılıyor ama oyunu yükle dediğimde siyah ekranda kalıyor. Yazık oldu onca saat boşuna oynadık.
 
Evet maalesef DLC bitti ama Türkçe yama olsa da olmasa da, oyun son sürüm olsa da betada olsa da açılıyor ama oyunu yükle dediğimde siyah ekranda kalıyor. Yazık oldu onca saat boşuna oynadık.
5 saatim boşuna gitti. Hatadan sonra betayı güncelledim. DLC bittikten sonra tekrar türkçe betaya geçiş yaptım. Savelerim gitti. Böyle yamayı yapanın ben .... 🤬
 
DLC'nin artıları nedir acaba? Çok bir şey kaybettirir mi bana. DLC kısmından baba yaga DLC'sini kaldırıp devam etmek istiyorum da. Diğer türlü zaten save gidecek. Oynamak için DLC'yi kaldırmam gerek.
Oynayalı çok zaman geçti üzerinden hatırlamıyorum ama senaryosunun anlatıldığı kaynak bir yazı paylaşabilirim okumak istersen. Ne katar ne katmaz bilgim yok unuttum ne yazık ki.
 
Olur hocam en azından okumuş olurum.
 

Geri
Yukarı