Rival 3 vs Rival 110 vs Rival 300S vs Rival 105

florecz3

Hectopat
İyi günler mouse almayı düşünüyorum yaza doğru. Para biriktirip sağlam bir mouse almak istedim ve SteelSeries'e yöneldim. Bu dört mouse arasında kaldım. Rival 300S ile Rival 3 biraz pahalı ama aradaki fiyat farkına değer mi? F/P anlamında hangisi daha iyidir görüşlerinizi almak istedim. Fiyatları aşağıya ekledim.

Not: FPS ve hikayeli oyunlar oynuyorum genellikle bunu göz önünde bulundurursanız sevinirim.

Rival 300S: 299 TL.
Rival 3: 279 TL.
Rival 105: 169 TL(indirimde ve stokta yok)
Rival 110: 259 TL (kimisi sağ Click'te sorun var diyor doğru mudur?)

250tlye max fiyat performans mouse önerebilir misiniz tutuş şeklim fingertip elim 16 ya 7cm
İyi günler mouse almayı düşünüyorum yaza doğru. Para biriktirip sağlam bir mouse almak istedim ve SteelSeries'e yöneldim. Bu dört mouse arasında kaldım. Rival 300S ile Rival 3 biraz pahalı ama aradaki fiyat farkına değer mi? F/P anlamında hangisi daha iyidir görüşlerinizi almak istedim. Fiyatları aşağıya ekledim.

Not: FPS ve hikayeli oyunlar oynuyorum genellikle bunu göz önünde bulundurursanız sevinirim.

Rival 300S: 299 TL.
Rival 3: 279 TL.
Rival 105: 169 TL(indirimde ve stokta yok)
Rival 110: 259 TL (kimisi sağ Click'te sorun var diyor doğru mudur?)
Rival 3 almanızı öneririm.

Rival 3 almanızı öneririm.

Teşekkür ederim herhalde öyle yapacağım.
Takipteyim bende bu aralarda bir mouse bakıyorum. Şu an V7M var ama metal ayaktan dolayı hoşuma gitmiyor.

Bence SteelSeries daha doğru bir tercih ama Bloody alacaksanız da Bloody A90 öneririm arkadaşta var çok güzel dedi ikinciyi alacakmış.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı