Rival 600 kauçuğu kayıyor diye garantiye verilebilir mi?

Pluxy01

Megapat
Katılım
11 Kasım 2016
Mesajlar
5.727
Çözümler
33
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhabalar. Elimde 1 yıllık Rival 600 var ve kronik sorununu umursamadığıma çok pişmanım. Yandaki kauçuk kayıyor ve elime yapışıyor. Itopya'dan aldım fareyi, düşüncem şu yönde; Bunu garantiye gönderirim, bana sıfırını gönderirlerse ben de ikinci elden sıfır olarak satıp farklı fareye geçerim. Sadece iade yapsalar da kabul. Bir şekilde kronik sorununu öne sürerek fareyi garantiye gönderme imkanım var mıdır?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Amazon'da falan bir ihtimal de Itopya asla böyle bir şey yapmaz. Bozuk malı bile almıyorlar, kauçuğu sıkıntılı diye alıp yenisini vereceklerini sanmıyorum.

İade falan almazlar. Garanti de kullanıcı hatası der büyük ihtimalle.

Geçmiş olsun anca bir Beypazarı maden suyu artık =)
Anladım. Müşteri hizmetleriyle konuşacağım ağzından laf alabilirim belki. Olmuyorsa çok da zorlamaya gerek yok şansımı denemek istemiştim.
Bilmeyen arkadaşlar ne güzel yorumlar yapmış öyle :)

Steelseries'e mail yolu ile ulaşırsanız, ücretsiz olarak sıfır yan kapakların gönderimini yapıyorlar.
Hocam asıl amacım sıfır ürün almak ama olmuyorsa da dediğinizi yapacağım, bir süre daha idare eder.
 
Verebilirsiniz hocam. Ben verdim, para iadesi aldım. İade için geçerli bir sebep olarak kabul ediliyor. Yine de kauçuklarla uğraşacağım derseniz SteelSeries'e mail atın, adresinize ücretsiz kauçuk yollarlar. Ama 2-3 ayda bir istemeniz gerekebilir. Çok uğraştım Rival 600 ile.
 
Bilmeyen arkadaşlar ne güzel yorumlar yapmış öyle :)

Steelseries'e mail yolu ile ulaşırsanız, ücretsiz olarak sıfır yan kapakların gönderimini yapıyorlar.
Arkadaş sıfır ürün almayı umduğunu söylüyor. Yan kapak her türlü temin edilir fakat ürün yine de 2. El olur.
 
Verebilirsiniz hocam. Ben verdim, para iadesi aldım. İade için geçerli bir sebep olarak kabul ediliyor. Ama kauçuklarla uğraşacağım derseniz SteelSeries'e mail atın, adresinize ücretsiz kauçuk yollarlar. Ama 2-3 ayda bir istemeniz gerekebilir. Çok uğraştım Rival 600 ile.
Değişim denediniz mi peki? 300 TL ye satın almıştım, şu an 750 TL en ucuz. Ayrıca Itopya redderse resmi distribütörle de iletişime geçebilirim değil mi? (Kendileriyle pek hoş bir geçmişim olmasa da.)
 
Değişim denediniz mi peki? 300 TL ye satın almıştım, şu an 750 TL en ucuz.
Ben 500'e almıştım. Yolladığımda bana iade veya değişim hakkı sundular. Hala 500 TL olduğu için iade istedim. Ama değişim de yapıyorlar. Siz çok ucuza almışsınız. 500-600 civarına almış olsaydınız iade edin derdim.
 

Geri
Yukarı