Khajz Kilopat Katılım 15 Aralık 2020 Mesajlar 2.627 Makaleler 1 Çözümler 78 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Nisan 2021 #11 Hackerpat dedi: Denedim olmadı. Hocam şimdi onu denedim tek bu .exe uzantılı dosya kaldı.Eki Görüntüle 993982 Genişletmek için tıkla... Bu yöntem temiz değil. Wise Program Uninstaller'ı kurun,Registery'deki dosyaları da siler termtemiz yapar.
Hackerpat dedi: Denedim olmadı. Hocam şimdi onu denedim tek bu .exe uzantılı dosya kaldı.Eki Görüntüle 993982 Genişletmek için tıkla... Bu yöntem temiz değil. Wise Program Uninstaller'ı kurun,Registery'deki dosyaları da siler termtemiz yapar.
makistan Hectopat Katılım 3 Temmuz 2021 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2024 #12 Wise Program Uninstaller denedim işe yaramadı. "program aktive" uyarısı veriyor. görev yöneticisinde çıkmıyor. denetim masasından da kalkmıyor. güvenli modda kaldırmayı deneyeceğim.
Wise Program Uninstaller denedim işe yaramadı. "program aktive" uyarısı veriyor. görev yöneticisinde çıkmıyor. denetim masasından da kalkmıyor. güvenli modda kaldırmayı deneyeceğim.