phanmetal Picopat Katılım 26 Mart 2021 Mesajlar 992 Çözümler 2 29 Mart 2021 #11 Alternatifleri sayıyorum (Troll değildir, maç kazandırır); Sup ADC, Shen Zed, Yone Yasuo, Riven Yasuo, Sion Kindred, Morde Gerek yok.
Alternatifleri sayıyorum (Troll değildir, maç kazandırır); Sup ADC, Shen Zed, Yone Yasuo, Riven Yasuo, Sion Kindred, Morde Gerek yok.
prex71 Hectopat Katılım 23 Aralık 2020 Mesajlar 789 Çözümler 3 29 Mart 2021 #12 Çok iyi olmaz alt koridora. Genelde üstte oynanır.
VAHŞİ BATILI DARIUS Femtopat Katılım 2 Mart 2021 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mart 2021 #13 Çok fazla dürtülürsün. Ashe falan oyna ADC bilmiyorsan.
Zature Hectopat Katılım 26 Mart 2021 Mesajlar 240 Çözümler 5 Yer Akatsuki 29 Mart 2021 #14 Tris oyna bence hiç bilmiyorsan. ADC oynamak başlı başına bir heyecan çünkü. İyi Sup. bulmak zor olabiliyor.
Tris oyna bence hiç bilmiyorsan. ADC oynamak başlı başına bir heyecan çünkü. İyi Sup. bulmak zor olabiliyor.
Lezize Hectopat Katılım 20 Ocak 2021 Mesajlar 2.015 Çözümler 3 Yer İstanbul 29 Mart 2021 #15 Kite yiye yiye ölürsün. League of Legends Kite Nedir, Nasıl Yapılır? League of Legends'ta rakibi alt etmeniz için en önemli etkenlerden olan kite nedir ve kite nasıl yapılır bu makalemizde detaylı olarak anlatıyoruz... kitle.net Bunu soran adam bence Kite'nin ne olduğunu öğrenmeli. Buyur oku. Ayrıca bilgin olsun, ADC Solodan daha zordur. Solo main olarak söylüyorum.
Kite yiye yiye ölürsün. League of Legends Kite Nedir, Nasıl Yapılır? League of Legends'ta rakibi alt etmeniz için en önemli etkenlerden olan kite nedir ve kite nasıl yapılır bu makalemizde detaylı olarak anlatıyoruz... kitle.net Bunu soran adam bence Kite'nin ne olduğunu öğrenmeli. Buyur oku. Ayrıca bilgin olsun, ADC Solodan daha zordur. Solo main olarak söylüyorum.