Riven nasıl oynanır ve animasyon iptalleri nasıl yapılır?

Seferdan

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, Riven nasıl oynanır? Animasyon iptalleri nasıl yapılır? Komboları yaparken oto atak araya nasıl hızlıca konulabilir? Yardımcı olursanız sevinirim. Ek olarak oyunda yapmamız gereken Riven'e özgü ayarlar var mıdır?

Klavyedeki tuşlara sırası ile doğru zamanda bas, aynı zamanda mouse ile karakterine yön ver.

Bak şöyle yapacaksın. Şimdi anladın mı?

Öncelikle anlaşılmayacak bir şey yok aramızdaki seviye farkı çok fazla olduğu için sizinle muhatap bile olmaya gerek duymuyorum. Söylediğin gibi yapılsaydı zaten cevap verilirdi direkt cevabın önüne düşmesini beklemek yerine internette milyonlarca bunun adına çekilmiş içerik var çok merak ediyorsan açıp bakarsın zor bir şey değil ayrıca sana nasıl öğrenmen gerektiğini anlatan kişiye karşı böyle konuşamazsın anladın mı diye bunu hem ergenliğinize hem de oyun ile ilgili pek bir şey bilmemezliğinize veriyorum.

Soruyu soran ben değilim dolayısıyla merakta etmiyorum eğer öyle olsaydı zaten YouTube'dan videolu anlatımlara bakardım.

Hocam soruyu soran o değil yalnız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…