RJ45 prizden internet çekme mantığı nedir?

Yeni yeni 1 yıllık daha. O zaman bu eski evdekini iptal ettirip yeni evdeki modemden kablo çekeyim en iyisi, teşekkürler

Kablo uzunluğuna göre hız düşümü fazla olmaz ama Wi-Fi 6 mesh sistem kurabilirsin hocam o daha mantıklı bir sistem

Sen hocam diğer daireden RJ45'e bağlayıp yukarıdaki eve mi vereceksin RJ45 prizinden?
Yok 2 ev birbirinden farklı. Şalter yerindeki kablolar her odadan geçiyormuş elektrikçi öyle dedi.

Kablo uzunluğuna göre hız düşümü fazla olmaz ama Wi-Fi 6 mesh sistem kurabilirsin hocam o daha mantıklı bir sistem
Eski evimde tp link deco denedim de çok kötü oldu 15-20 mbps verdi

Yok 2 ev birbirinden farklı. Şalter yerindeki kablolar her odadan geçiyormuş elektrikçi öyle dedi.

Eski evimde TP-Link deco denedim de çok kötü oldu 15-20 Mbps verdi

Tamam daire içi hatlar evet dağılır odalara ondan yana sıkıntı yok kullandığınız modem ve uzaklığı önemli hocam hız için bir problem yaşamazsınız

Bir daireden diğer daireye hat çekerseniz, potansiyel internet hızını ikiye bölmüş olursunuz. Doğru anladıysam hızınız düşer ama internet aynı anda kullanılmalı.

Tamam daire içi hatlar evet dağılır odalara ondan yana sıkıntı yok kullandığınız modem ve uzaklığı önemli hocam hız için bir problem yaşamazsınız
Çok bi uzaklık yok 1 kat falan yani. Kablosuz 25 30 mbps alıyorum odamda

Bir daireden diğer daireye hat çekerseniz, potansiyel internet hızını ikiye bölmüş olursunuz. Doğru anladıysam hızınız düşer ama internet aynı anda kullanılmalı.

Teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…