RKS 2023 Newlight 125 Pro alınır mı?

VEYX

Hectopat
Merhaba arkadaşlar, öğrenciyim, çok da bir param yok. Okulum uzak olduğundan dolayı, görünüş olarak fena olmayan, az yakan, biraz da sağlam, satarken de problem yaşamayacağım bir model arıyorum. Bu özelliklerin hepsini bu bütçeyle bulamayacağımın farkındayım ama beni az çok şehir içinde arkadaşımla gezmeme yetecek, problemsiz binip satabileceğim bir şeye ihtiyacım var. Araştırmalarımın sonucunda bu motoru buldum. Yorumlarınız nedir? Buna alternatif motor fikirlerinizi bekliyorum. Kullanıcılar yardımcı olursa sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer imkanınız varsa, ikinci el Japon motorlara bakmanızı öneririm. Ben de okul için geçen sene Çin malı 50 cc bir Kuba aldım. Daha önce motor marşına basmamış biri olarak motor ustası oldum. Lokma takımına kadar aldım, artık karbüratörü bile kendim değiştiriyorum. :) Çinliler biraz şans işi, bakımını vaktinden erken ve düzenli yaparsanız, bazı dandik fabrikasyon parçaları kalitelisiyle değiştirirseniz (kayış vb.) ve motoru yormazsanız işinizi rahat görür, ciddi sorunlar yaşatmaz. Ben motoru adam edip, sağdan soldan gelen sesleri ve titreşimleri kesene kadar motorda değişmedik bir grenaj bırakmadım (abartısız). Başlarda Dio tarzı modeller çok çirkin geliyordu ama artık çirkin olsun, en azından sorunsuz olsun kafasına girmeye başladım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer imkanınız varsa, ikinci el Japon motorlara bakmanızı öneririm. Ben de okul için geçen sene Çin malı 50 CC bir Küba aldım. Daha önce motor marşına basmamış biri olarak motor ustası oldum. Lokma takımına kadar aldım, artık karbüratörü bile kendim değiştiriyorum. :) çinliler biraz şans işi, bakımını vaktinden erken ve düzenli yaparsanız, bazı dandik fabrikasyon parçaları kalitelisiyle değiştirirseniz (kayış vb.) Ve motoru yormazsanız işinizi rahat görür, ciddi sorunlar yaşatmaz. Ben motoru adam edip, sağdan soldan gelen sesleri ve titreşimleri kesene kadar motorda değişmedik bir grenaj bırakmadım (abartısız). Başlarda diyor tarzı modeller çok çirkin geliyordu ama artık çirkin olsun, en azından sorunsuz olsun kafasına girmeye başladım.

Hocam öncelikle geçmiş olsun. Problemlerin Çin mallarının bitmediğini biliyorum fakat bu motoru araştırdığım zaman kullanıcıların beğendiğini 2023 modellerinde de kroniklerinin giderildiğini gördüm gönül tabii ki Japon ister ama elimden en azından şu anlık gelmez. Görüşün için ve tavsiyen için teşekkürler hocam.

Hocam öncelikle geçmiş olsun. Problemlerin Çin mallarının bitmediğini biliyorum fakat bu motoru araştırdığım zaman kullanıcıların beğendiğini 2023 modellerinde de kroniklerinin giderildiğini gördüm gönül tabii ki Japon ister ama elimden en azından şu anlık gelmez. Görüşün için ve tavsiyen için teşekkürler hocam.
Lütfen bütçeni belirt ona göre alternatif öneri yapalım

Technopat Haberler

Geri
Yukarı