RKS BN5 Pro Elektrikli Bisiklet nasıldır?

irf

Megapat
Daha fazla  
Herkese selamlar. İnternette RKS BN5 Pro hakkında hiç bilgi bulamadım. Ürün hakkında bilgisi olan var mı?

Fiyatı aşırı ucuz geldi bana, web sitesinde DC15 9.126TL, MX25 Plus ise 9.771TL. Sitede RKS BN5 Pro modelinin ise tavsiye edilen satış fiyatı 12.402TL. Fiyata göre düşünecek olursak BN5 Pro modeli daha üst bir model ve bu modelin Trendyol'da satış fiyatı 9.745TL.

Sizce bu ürün DC15 ve MX25'den daha mı iyi ve alınır mı?

BN5 Pro linki; Anasayfa
BN5 Pro Trendyol linki; RKS Elektrikli Bn5 Pro Katlanabilir Bisiklet Turuncu Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
DC15 linki; Anasayfa
MX25 linki; Anasayfa

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam 25km/h hızı olan bir taşıtı asla almazdım ben. Bence elektrikli motosiklet bakın bu tarz şart değilse.

Hocam 25km/h hızı olan bir taşıtı asla almazdım ben. Bence elektrikli motosiklet bakın bu tarz şart değilse.
Motorsiklet düşünmüyorum. Hem hobi amaçlı hem de kısa mesafelere ulaşma amaçlı almak istiyorum. Bu tarz ürünleri motorsikletle kıyaslamak yanlış. Bu ürünlerin amacı katlanması, taşınabilir olması ile mobiliteni arttırması ve hayatını kolaylaştırması.

Bu tarz nasıl peki hocam? Yoksa katlanabilir mi tercihiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…