RM750 vs RM750X

@JRScarface siz de haklısınız. Corsair alan ve yıllardır sisteminde kullanan insanlar her yerdeler. Siz de akıllılık edip yıllarca kullanmak istiyorsunuz, böyle bir sistemi her öne gelen güç kaynağı da taşıyamaz. Gerçek Gold sertifikası bile yeter :D

Vatan Görevlisi: İsterseniz Everest 750W 80+ Gold ( 80+ var ise kellemi alın) sertifikalı güç kaynağı var (!)
Çok doğru. Ya hocam şimdi seasonic'te eminim ki çok iyi bir üreticidir. Şimdi göz gezdirdim de çok farklı modelleri var. Eminim ki şu saydığımız markalarda bizi üzmez.
Ya aralarında çok fark olacağını zannetmiyorum. CORSAIR RM750x alırdım ben.
Haklısın hocam. Bende yüksek ihtimal seçimimi Rm750x'ten yana kullanacağım.

Çok doğru. Ya hocam şimdi seasonic'te eminim ki çok iyi bir üreticidir. Şimdi göz gezdirdim de çok farklı modelleri var. Eminim ki şu saydığımız markalarda bizi üzmez.

Haklısın hocam. Bende yüksek ihtimal seçimimi Rm750x'ten yana kullanacağım.
Güle güle kullanın diyeceğim ancak güle güle kullanırsınız, ben de buna eminim. Aldığınız zaman iyi bir inceleme yaparsanız, normalinden farkını anlamak daha basit olacaktır.

Güle güle kullanın diyeceğim ancak güle güle kullanırsınız, ben de buna eminim. Aldığınız zaman iyi bir inceleme yaparsanız, normalinden farkını anlamak daha basit olacaktır.
Teşekkürler hocam.
Bu arada uyumluluk listesindeki anakartlara baktım Z390 Gaming Edge Ac'de var.

Son düzenleme:
750x alacaksanız da üretime dikkat edin cpu 4+4 mü ne olayı vardı o bi sıkıntı. ben yenisini almıstım sinerjiden ve kullanıyorum sistemde ses yok sadece kasanın koca ön 2fanı oda hafif.

750x alacaksanız da üretime dikkat edin cpu 4+4 mü ne olayı vardı o bi sıkıntı. ben yenisini almıstım sinerjiden ve kullanıyorum sistemde ses yok sadece kasanın koca ön 2fanı oda hafif.
RM750 olanı alacağım hocam, anakart uyumluluk listelerine falan hepsine baktım yabancı kaynaklardan. sinerji dediğiniz bu sinerji.gen.tr olan demi?

Son düzenleme:
CPU güç girişi 4+4 olayına bakarak. yeni üretimi aldım. Birkaç ay oldu böyle bir şey demişsin ya hocam o açıdan sordum.

Hocam güç kaynağınızı nereden aldığınızı bana iletirseniz çok sevinirim. Sanırım RM750 vardı sizde.
xstrayder123 hocam burada mısın?
@xstrayder123

Son durum ne? Hangisini aldın ve memnun musun?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı