Kusma dönemi dediğiniz tam olarak nedir ? Benim aklımda bir kaç şey var fakat hiç bilmiyorum doğrusu.Bu arada seyi soracaktim, kusma donemi kacinci ayda basladi sizde?
Vallahi bende pek bilmiyorum ama kusma donemi denen bir donem var kusuyorsun agizdan 2-3 hafta boyunca. Yanlis hatırlamıyorsam boyle idi.Kusma dönemi dediğiniz tam olarak nedir ? Benim aklımda bir kaç şey var fakat hiç bilmiyorum doğrusu.
Umarım şaka yapıyorsundur.Vallahi bende pek bilmiyorum ama kusma donemi denen bir donem var kusuyorsun agizdan 2-3 hafta boyunca. Yanlis hatırlamıyorsam boyle idi.
''Yanlıs hatırlamıyorsam'' dıye belırtmıstım, neyse.Umarım şaka yapıyorsundur.Kusma dönemi sivilcelerin dışarıya vurduğu dönemdir.
Bende kötü anlamda demedim zaten, neyse.''Yanlıs hatırlamıyorsam'' dıye belırtmıstım, neyse.
Kusma dönemi olmadı ben de''Yanlıs hatırlamıyorsam'' dıye belırtmıstım, neyse.
Doktor vahim yüzümün 6 ayda bebek yüzune dönemeyeceğini anladığı için bana şimdiden 60MG'yi vurdu.Bende 6. ayımın 5. Günündeyim. Bu ayda geçen aylarda ki gibi 40 Mg kullanıyorum. Doktor 7. Aydan itibaren haftada 1 kez içmem için ekstradan bir tane daha 20 Mg'lik kutu verdi, ve o kutuyu haftada 1 kez 20 Mg içecek şekilde 6 ayda bitiricem.
Bana da 6 ayda düzelmeyeceği için 1 kutuyu 6 ayda bitittirecek.Kusma dönemi olmadı ben de
Doktor vahim yüzümün 6 ayda bebek yüzune dönemeyeceğini anladığı için bana şimdiden 60MG'yi vurdu.
Bu arada yaş ve kilon neydi ?Kusma dönemi olmadı ben de
Doktor vahim yüzümün 6 ayda bebek yüzune dönemeyeceğini anladığı için bana şimdiden 60MG'yi vurdu.
Benim eski yanaklarımın güneşten kavrulmuş domatese benziyordu. Şu an yanaklarım da hafif pembemsi izler var hâlâ. 6 ayda geçmese de, sivilcelerimi köküne kadar kurutmaya yemin ettim. Eski hataları yapmayacağım artık.Bana da 6 ayda düzelmeyeceği için 1 kutuyu 6 ayda bitittirecek.Hala yanaklarım kıpkırmızı.
Temmuz da tam olarak 16 oluyor. Kilomu hiç sormayın hocam 1 yıl oldu mu bilmiyorum bakmayalı, fakat en son 60-61 kiloydum doktoruma da söyledim.Bu arada yaş ve kilon neydi ?
Özel mesajlaşma bölümü olsa fotoğrafını atardım yanaklarımın.Benim eski yanaklarımın güneşten kavrulmuş domatese benziyordu. Şu an yanaklarım da hafif pembemsi izler var hâlâ. 6 ayda geçmese de, sivilcelerimi köküne kadar kurutmaya yemin ettim. Eski hataları yapmayacağım artık.
Temmuz da tam olarak 16 oluyor. Kilomu hiç sormayın hocam 1 yıl oldu mu bilmiyorum bakmayalı, fakat en son 60-61 kiloydum doktoruma da söyledim.
Ben hesapladım ve 8400 Mg çıktı, yani neredeyse tedavi bittikten sonra 15 gün daha içsem içebileceğim maksimum dozu içmiş oluyorum. (Gayet güzelÖzel mesajlaşma bölümü olsa fotoğrafını atardım yanaklarımın.
Sabah doktoru aradım ve son aydan itibaren haftada 1 kez 20 Mg içmek istemediğimi söyledim, çünkü böyle olursa 1 kutu 6 ayda biticek. Yine eskisi gibi 7. ayda da 40 Mg kullanıp 1 ayda bitirelim dedi. Yani tedavim toplam 7 ay sürücek ve her ay 40 Mg kullanmış olucam.
@Slippin Jimmy0
@Ciusance
Bu arada internetten kilonuza göre tedavi bittikten sonra almanız gereken total dozu hesaplama yöntemini buldum, %100 doğru bir yöntem. Örnek veriyorum 60 kiloluk bir hastanın alması gereke total doz 120.60 <alınması gereken doz miktarı <150.60. Yani kilonuzla 120'yi çarparsanız almanız gereken minimum doz, 150'yi çarparsanız almanız gereken maksimum doz çıkıyor, yani 7200 < almanız gereke doz miktarı < 9000.
@Ciusance
@Slippin Jimmy0
@hypxness
@gearbass
Bilgi için sağ ol dost.Özel mesajlaşma bölümü olsa fotoğrafını atardım yanaklarımın.
Sabah doktoru aradım ve son aydan itibaren haftada 1 kez 20 Mg içmek istemediğimi söyledim, çünkü böyle olursa 1 kutu 6 ayda biticek. Yine eskisi gibi 7. ayda da 40 Mg kullanıp 1 ayda bitirelim dedi. Yani tedavim toplam 7 ay sürücek ve her ay 40 Mg kullanmış olucam.
@Slippin Jimmy0
@Ciusance
Bu arada internetten kilonuza göre tedavi bittikten sonra almanız gereken total dozu hesaplama yöntemini buldum, %100 doğru bir yöntem. Örnek veriyorum 60 kiloluk bir hastanın alması gereke total doz 120.60 <alınması gereken doz miktarı <150.60. Yani kilonuzla 120'yi çarparsanız almanız gereken minimum doz, 150'yi çarparsanız almanız gereken maksimum doz çıkıyor, yani 7200 < almanız gereke doz miktarı < 9000.
@Ciusance
@Slippin Jimmy0
@hypxness
@gearbass
Ben hesapladım ve 8400 Mg çıktı, yani neredeyse tedavi bittikten sonra 15 gün daha içsem içebileceğim maksimum dozu içmiş oluyorum. (Gayet güzel)