C Ciusance Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Haziran 2020 Mesajlar 1.844 Makaleler 4 27 Nisan 2021 #401 Slippin Jimmy0 dedi: 4-5 tane olsa sorun değil, umurumda olmazdı zaten. Hayatımızı kararttı bu illet. Şükürler olsun yüzüm iyileşiyor. Genişletmek için tıkla... Hocam kaçıncı ayda farkı görmeye başladınız acaba?
Slippin Jimmy0 dedi: 4-5 tane olsa sorun değil, umurumda olmazdı zaten. Hayatımızı kararttı bu illet. Şükürler olsun yüzüm iyileşiyor. Genişletmek için tıkla... Hocam kaçıncı ayda farkı görmeye başladınız acaba?
Slippin Jimmy0 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Ağustos 2020 Mesajlar 10.310 Makaleler 1 Çözümler 11 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 27 Nisan 2021 #402 Ciusance dedi: Hocam kaçıncı ayda farkı görmeye başladınız acaba? Genişletmek için tıkla... İlk ay hafifti çok bir şey olmadı. 2. aydan sonra hissettim yanaklardaki hafif düzelmeyi.
Ciusance dedi: Hocam kaçıncı ayda farkı görmeye başladınız acaba? Genişletmek için tıkla... İlk ay hafifti çok bir şey olmadı. 2. aydan sonra hissettim yanaklardaki hafif düzelmeyi.
C Ciusance Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Haziran 2020 Mesajlar 1.844 Makaleler 4 27 Nisan 2021 #403 Slippin Jimmy0 dedi: İlk ay hafifti çok bir şey olmadı. 2. aydan sonra hissettim yanaklardaki hafif düzelmeyi. Genişletmek için tıkla... Umarım benimde hafif geçer ilk ayım.
Slippin Jimmy0 dedi: İlk ay hafifti çok bir şey olmadı. 2. aydan sonra hissettim yanaklardaki hafif düzelmeyi. Genişletmek için tıkla... Umarım benimde hafif geçer ilk ayım.
hypxness Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Temmuz 2018 Mesajlar 2.592 Çözümler 12 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2021 #404 Ciusance dedi: Hocam kaçıncı ayda farkı görmeye başladınız acaba? Genişletmek için tıkla... 2. aydan sonra hissetmeye başlıyorsun, bana öyle oldu en azından.
Ciusance dedi: Hocam kaçıncı ayda farkı görmeye başladınız acaba? Genişletmek için tıkla... 2. aydan sonra hissetmeye başlıyorsun, bana öyle oldu en azından.
furkii06 Hectopat Katılım 18 Temmuz 2020 Mesajlar 1.557 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2021 #405 Slippin Jimmy0 dedi: İlk ay hafifti çok bir şey olmadı. 2. aydan sonra hissettim yanaklardaki hafif düzelmeyi. Genişletmek için tıkla... Bu ay nedendir bilmiyorum birden sivilce bastırdı kafayı yedim. Randevu da alınmıyor yok mu geçici çözümleriniz?
Slippin Jimmy0 dedi: İlk ay hafifti çok bir şey olmadı. 2. aydan sonra hissettim yanaklardaki hafif düzelmeyi. Genişletmek için tıkla... Bu ay nedendir bilmiyorum birden sivilce bastırdı kafayı yedim. Randevu da alınmıyor yok mu geçici çözümleriniz?
Gravax06 Hectopat Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 2.024 Makaleler 1 Çözümler 10 Yer Ankara 27 Nisan 2021 #406 furkii06 dedi: Bu ay nedendir bilmiyorum birden sivilce bastırdı kafayı yedim. Randevu da alınmıyor yok mu geçici çözümleriniz? Genişletmek için tıkla... Roaccutane tedavisi mi görüyorsun yoksa normal olarak mı sivilce çıktı ?
furkii06 dedi: Bu ay nedendir bilmiyorum birden sivilce bastırdı kafayı yedim. Randevu da alınmıyor yok mu geçici çözümleriniz? Genişletmek için tıkla... Roaccutane tedavisi mi görüyorsun yoksa normal olarak mı sivilce çıktı ?
C Ciusance Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Haziran 2020 Mesajlar 1.844 Makaleler 4 27 Nisan 2021 #407 furkii06 dedi: Bu ay nedendir bilmiyorum birden sivilce bastırdı kafayı yedim. Randevu da alınmıyor yok mu geçici çözümleriniz? Genişletmek için tıkla... Sivilce nasıl büyük mü küçük mü? Kistik mi? Onu da söylerseniz.
furkii06 dedi: Bu ay nedendir bilmiyorum birden sivilce bastırdı kafayı yedim. Randevu da alınmıyor yok mu geçici çözümleriniz? Genişletmek için tıkla... Sivilce nasıl büyük mü küçük mü? Kistik mi? Onu da söylerseniz.
Gravax06 Hectopat Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 2.024 Makaleler 1 Çözümler 10 Yer Ankara 27 Nisan 2021 #408 hypxness dedi: 2. aydan sonra hissetmeye başlıyorsun, bana öyle oldu en azından. Genişletmek için tıkla... Ben 3. Ayın sonlarına doğru hissetmeye başladım.
hypxness dedi: 2. aydan sonra hissetmeye başlıyorsun, bana öyle oldu en azından. Genişletmek için tıkla... Ben 3. Ayın sonlarına doğru hissetmeye başladım.
C Ciusance Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Haziran 2020 Mesajlar 1.844 Makaleler 4 27 Nisan 2021 #409 Gravax06 dedi: Ben 3. Ayın sonlarına doğru hissetmeye başladım. Genişletmek için tıkla... 3 ay çok uzun süre hocam, nasıl dayandınız o kadar?
Gravax06 dedi: Ben 3. Ayın sonlarına doğru hissetmeye başladım. Genişletmek için tıkla... 3 ay çok uzun süre hocam, nasıl dayandınız o kadar?
Gravax06 Hectopat Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 2.024 Makaleler 1 Çözümler 10 Yer Ankara 27 Nisan 2021 #410 Ciusance dedi: 3 ay çok uzun süre hocam, nasıl dayandınız o kadar? Genişletmek için tıkla... Azim, çalışma, mutluluk.
Ciusance dedi: 3 ay çok uzun süre hocam, nasıl dayandınız o kadar? Genişletmek için tıkla... Azim, çalışma, mutluluk.