Egeax Hectopat Katılım 14 Temmuz 2023 Mesajlar 1.086 Çözümler 4 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 18 Aralık 2024 #1 Arkadaşlar yakın zamanda Epic Games'ten Road 96 oyununu aldım. Ve belli bir bölüme kadar ilerlerdim, oyun cidden çok sardı. Bazı sitelerde gördüm yamayı ama, pek fazla güvenemedim. Önerebileceğiniz bir yama var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 18 Aralık 2024
Arkadaşlar yakın zamanda Epic Games'ten Road 96 oyununu aldım. Ve belli bir bölüme kadar ilerlerdim, oyun cidden çok sardı. Bazı sitelerde gördüm yamayı ama, pek fazla güvenemedim. Önerebileceğiniz bir yama var mı?
ExellionTR Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 4.803 Makaleler 1 Çözümler 39 18 Aralık 2024 #2 Road 96 Türkçe Yama (%100 - XBOX GAMEPASS & STEAM & EPİC GAMES - YAYINLANDI) | DonanımHaber Forum SEO için Optimize Edilmiş forum.donanimhaber.com
Road 96 Türkçe Yama (%100 - XBOX GAMEPASS & STEAM & EPİC GAMES - YAYINLANDI) | DonanımHaber Forum SEO için Optimize Edilmiş forum.donanimhaber.com
Egeax Hectopat Katılım 14 Temmuz 2023 Mesajlar 1.086 Çözümler 4 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 18 Aralık 2024 #3 ExellionTR dedi: Road 96 Türkçe Yama (%100 - XBOX GAMEPASS & STEAM & EPİC GAMES - YAYINLANDI) | DonanımHaber Forum SEO için Optimize Edilmiş forum.donanimhaber.com Genişletmek için tıkla... Ne kadar güvenilir bu hocam ?
ExellionTR dedi: Road 96 Türkçe Yama (%100 - XBOX GAMEPASS & STEAM & EPİC GAMES - YAYINLANDI) | DonanımHaber Forum SEO için Optimize Edilmiş forum.donanimhaber.com Genişletmek için tıkla... Ne kadar güvenilir bu hocam ?