Road 96 Türkçe yama önerisi

Lemoncu46

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar iyi günler dilerim. Road 96'ya Türkçe yama kurdum ama çalışmadı. 2 ya da 3 yama denedim ama hiçbiri çalışmadı oyun hala İngilizce. Oyunu Xbox Game Pass ile yükledim yardımcı olursanız sevinirim.

Bazi Türkçe yamalar Xbox Game Pass'te calismiyor. Bundan dolayi olabilir. Ben 1 tane Türkçe yamasi vardi diye biliyorum.

YouTube'da bir yayıncı Xbox Game Pass için kuruyor ve onda olmuştu aynı linkten aynı yamayı yükledim olmadı.

Xbox Game Pass'e yeni gelmedi mi oyun?

Bu calismadiysa baska bildigim Türkçe yama yok. Muhtemelen korsan versiyonu, Steam, Epic Games versiyonlarinda Türkçe yama calisir.

Hocam ben buradan daha dün Epic yamasını kurdum Game Pass'te var diyor bakın isterseniz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam ben buradan daha dün Epic yamasını kurdum Game Pass'te var diyor bakın isterseniz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam aynı yamayı denedim ama yine olmadı direkt gösterdiği gibi bire bir yaptım maalesef olumsuz sonuç aldım.

Canım arkadaşlar Türkçe yamadaki setupu masaüstünde bir klasöre çıkartın sonra kopyala yapıştırı manuel olarak yapın sorunsuz çalışcaktır yama.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı