navnmoya Hectopat Katılım 27 Temmuz 2022 Mesajlar 556 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2023 #1 Merhaba. Roblox oynuyorum 23 FPS alıyorum. Yapabileceğim bir şey var mı nasıl yükseltilir? Bilgilerinizi bekliyorum.
Merhaba. Roblox oynuyorum 23 FPS alıyorum. Yapabileceğim bir şey var mı nasıl yükseltilir? Bilgilerinizi bekliyorum.
M Maliofficial Hectopat Katılım 26 Şubat 2021 Mesajlar 1.119 Çözümler 2 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2023 #2 Sistem bilgilerinizi atar mısınız?
pidee Kilopat Katılım 8 Ekim 2021 Mesajlar 3.616 Makaleler 2 Çözümler 34 Daha fazla Sistem Özellikleri HP Victus 16 - RTX 4050 Laptop GPU - Ryzen 7 7840HS - 16GB RAM - 500GB SSD Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2023 #3 navnmoya dedi: Merhaba. Roblox oynuyorum 23 FPS alıyorum. Yapabileceğim bir şey var mı nasıl yükseltilir? Bilgilerinizi bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Sisttem atmanız gerek.
navnmoya dedi: Merhaba. Roblox oynuyorum 23 FPS alıyorum. Yapabileceğim bir şey var mı nasıl yükseltilir? Bilgilerinizi bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Sisttem atmanız gerek.
ÖzgünTR Picopat Katılım 18 Mayıs 2022 Mesajlar 767 Çözümler 4 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2023 #4 navnmoya dedi: Merhaba. Roblox oynuyorum 23 FPS alıyorum. Yapabileceğim bir şey var mı nasıl yükseltilir? Bilgilerinizi bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Sistem özellikleriniz neler?
navnmoya dedi: Merhaba. Roblox oynuyorum 23 FPS alıyorum. Yapabileceğim bir şey var mı nasıl yükseltilir? Bilgilerinizi bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Sistem özellikleriniz neler?
Batuhan6638 Hectopat Katılım 19 Aralık 2020 Mesajlar 641 Çözümler 7 Yer Yozgat 30 Ocak 2023 #5 navnmoya dedi: Merhaba. Roblox oynuyorum 23 FPS alıyorum. Yapabileceğim bir şey var mı nasıl yükseltilir? Bilgilerinizi bekliyorum. Genişletmek için tıkla... masaüstünden çözünürlüğü 1024x768 yap oyuna gir tam ekrana al grafikleri düşür.
navnmoya dedi: Merhaba. Roblox oynuyorum 23 FPS alıyorum. Yapabileceğim bir şey var mı nasıl yükseltilir? Bilgilerinizi bekliyorum. Genişletmek için tıkla... masaüstünden çözünürlüğü 1024x768 yap oyuna gir tam ekrana al grafikleri düşür.
1Hydrogen1 Picopat Katılım 21 Ocak 2023 Mesajlar 241 30 Ocak 2023 #6 H navnmoya dedi: Merhaba. Roblox oynuyorum 23 FPS alıyorum. Yapabileceğim bir şey var mı nasıl yükseltilir? Bilgilerinizi bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam sistem?
H navnmoya dedi: Merhaba. Roblox oynuyorum 23 FPS alıyorum. Yapabileceğim bir şey var mı nasıl yükseltilir? Bilgilerinizi bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam sistem?
Heiwa9 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mayıs 2020 Mesajlar 4.338 Makaleler 1 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2023 #7 navnmoya dedi: Merhaba. Roblox oynuyorum 23 FPS alıyorum. Yapabileceğim bir şey var mı nasıl yükseltilir? Bilgilerinizi bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Sisteminizi atın. Sisteminiz yeterli ise Grapejuice'den renderer'inizi değiştirmeyi deneyebilirsiniz.
navnmoya dedi: Merhaba. Roblox oynuyorum 23 FPS alıyorum. Yapabileceğim bir şey var mı nasıl yükseltilir? Bilgilerinizi bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Sisteminizi atın. Sisteminiz yeterli ise Grapejuice'den renderer'inizi değiştirmeyi deneyebilirsiniz.
navnmoya Hectopat Katılım 27 Temmuz 2022 Mesajlar 556 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2023 #8 Maliofficial dedi: Sistem bilgilerinizi atar mısınız? Genişletmek için tıkla... İşlemci: i5-2400. RAM: 8GB. ekran kartı: ekran kartı yok.
Maliofficial dedi: Sistem bilgilerinizi atar mısınız? Genişletmek için tıkla... İşlemci: i5-2400. RAM: 8GB. ekran kartı: ekran kartı yok.
ÖzgünTR Picopat Katılım 18 Mayıs 2022 Mesajlar 767 Çözümler 4 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2023 #9 navnmoya dedi: İşlemci: i5-2400. RAM: 8GB. ekran kartı: ekran kartı yok. Genişletmek için tıkla... Hocam bilgisayarınız iş için bir bilgisayar ekran kartı olmadan hiç bir oyunu oynayamazsınız. Ondan bir çözümü yok.
navnmoya dedi: İşlemci: i5-2400. RAM: 8GB. ekran kartı: ekran kartı yok. Genişletmek için tıkla... Hocam bilgisayarınız iş için bir bilgisayar ekran kartı olmadan hiç bir oyunu oynayamazsınız. Ondan bir çözümü yok.
navnmoya Hectopat Katılım 27 Temmuz 2022 Mesajlar 556 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2023 #10 ÖzgünTR dedi: Hocam bilgisayarınız iş için bir bilgisayar ekran kartı olmadan hiç bir oyunu oynayamazsınız. Ondan bir çözümü yok. Genişletmek için tıkla... Nasıl yani Roblox u nasıl oynuyorum şuan ben?
ÖzgünTR dedi: Hocam bilgisayarınız iş için bir bilgisayar ekran kartı olmadan hiç bir oyunu oynayamazsınız. Ondan bir çözümü yok. Genişletmek için tıkla... Nasıl yani Roblox u nasıl oynuyorum şuan ben?