HorizonS Decapat Kek günü Katılım 28 Haziran 2022 Mesajlar 142 Çözümler 2 Yer Sivas Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2023 #1 Roblox açılırken an unexpected hatası verip kapanıyor her türlü şeyi denedim olmadı. Mesela kurarken yönetici olarak çalıştırdım işe yaramadı, açarken yaptım işe yaramadı, anti virüsü kapattım işe yaramadı. Dosya Ekleri resim_2023-07-29_130731977.png 374,9 KB · Görüntüleme: 191 Son düzenleyen: Moderatör: 29 Temmuz 2023
Roblox açılırken an unexpected hatası verip kapanıyor her türlü şeyi denedim olmadı. Mesela kurarken yönetici olarak çalıştırdım işe yaramadı, açarken yaptım işe yaramadı, anti virüsü kapattım işe yaramadı.
Hetop Hectopat Katılım 22 Kasım 2021 Mesajlar 657 Çözümler 6 29 Temmuz 2023 #11 HorizonS dedi: Roblox Player'ı çalıştır diyorum 2 saniye duruyor sonra çöküyor. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Senin sorununu anlatıyor gösterdiklerini yapabilirsin. Artı 0 Eksi
HorizonS dedi: Roblox Player'ı çalıştır diyorum 2 saniye duruyor sonra çöküyor. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Senin sorununu anlatıyor gösterdiklerini yapabilirsin.
Sythexz Hectopat Katılım 30 Mart 2023 Mesajlar 2.244 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2023 #12 HorizonS dedi: Ne işe yarayacakki? Genişletmek için tıkla... Microsoft Store'da ki oyunlar çok düzgün çalışmıyor. Artı 0 Eksi
HorizonS dedi: Ne işe yarayacakki? Genişletmek için tıkla... Microsoft Store'da ki oyunlar çok düzgün çalışmıyor.
KS KS HorizonS Decapat Kek günü Katılım 28 Haziran 2022 Mesajlar 142 Çözümler 2 Yer Sivas Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2023 #13 Hetop dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et senin sorununu anlatıyor gösterdiklerini yapabilirsin. Genişletmek için tıkla... İnşallah işe yarar hocam. Artı 0 Eksi
Hetop dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et senin sorununu anlatıyor gösterdiklerini yapabilirsin. Genişletmek için tıkla... İnşallah işe yarar hocam.
Hetop Hectopat Katılım 22 Kasım 2021 Mesajlar 657 Çözümler 6 29 Temmuz 2023 #14 HorizonS dedi: İnşallah işe yarar hocam. Genişletmek için tıkla... Deneyin olursa yazın hocam. Artı 0 Eksi
KS KS HorizonS Decapat Kek günü Katılım 28 Haziran 2022 Mesajlar 142 Çözümler 2 Yer Sivas Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2023 #15 Sythexz dedi: Microsoft Store'daki oyunlar çok düzgün çalışmıyor. Genişletmek için tıkla... Sorun webden yüklenen Roblox'da Store'daki düzgün çalışıyor. Hetop dedi: Deneyin olursa yazın hocam. Genişletmek için tıkla... Hala aynı hocam. Son düzenleme: 29 Temmuz 2023 Artı 0 Eksi
Sythexz dedi: Microsoft Store'daki oyunlar çok düzgün çalışmıyor. Genişletmek için tıkla... Sorun webden yüklenen Roblox'da Store'daki düzgün çalışıyor. Hetop dedi: Deneyin olursa yazın hocam. Genişletmek için tıkla... Hala aynı hocam.
Hetop Hectopat Katılım 22 Kasım 2021 Mesajlar 657 Çözümler 6 29 Temmuz 2023 #16 HorizonS dedi: Hala aynı hocam. Genişletmek için tıkla... Pek bir fikrim yok o zaman hocam kusura bakmayın. Artı 0 Eksi
HorizonS dedi: Hala aynı hocam. Genişletmek için tıkla... Pek bir fikrim yok o zaman hocam kusura bakmayın.
KS KS HorizonS Decapat Kek günü Katılım 28 Haziran 2022 Mesajlar 142 Çözümler 2 Yer Sivas Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2023 #17 Hetop dedi: Pek bir fikrim yok o zaman hocam kusura bakmayın. Genişletmek için tıkla... Problem değil yardımlarınız için teşekkürler. Artı 0 Eksi
Hetop dedi: Pek bir fikrim yok o zaman hocam kusura bakmayın. Genişletmek için tıkla... Problem değil yardımlarınız için teşekkürler.
Sythexz Hectopat Katılım 30 Mart 2023 Mesajlar 2.244 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2023 #18 HorizonS dedi: Sorun webden yüklenen Roblox'da Store'daki düzgün çalışıyor. Genişletmek için tıkla... Fotoğraftaki Store'da ki Roblox değil mi? Eğer Store'da ki Roblox ise wsreset çalıştırın ve öyle deneyin. Hala aynıysa, Visual C++ Redistributable Runtimes Hepsi Bir Arada indirmeyi ve kurmayı deneyin. Artı 0 Eksi
HorizonS dedi: Sorun webden yüklenen Roblox'da Store'daki düzgün çalışıyor. Genişletmek için tıkla... Fotoğraftaki Store'da ki Roblox değil mi? Eğer Store'da ki Roblox ise wsreset çalıştırın ve öyle deneyin. Hala aynıysa, Visual C++ Redistributable Runtimes Hepsi Bir Arada indirmeyi ve kurmayı deneyin.
KS KS HorizonS Decapat Kek günü Katılım 28 Haziran 2022 Mesajlar 142 Çözümler 2 Yer Sivas Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2023 #19 Sythexz dedi: Fotoğraftaki Store'daki Roblox değil mi? Eğer Store'daki Roblox ise wsreset çalıştırın ve öyle deneyin. Hala aynıysa, Visual C++ Redistributable Runtimes Hepsi Bir Arada indirmeyi ve kurmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Hayır dedim ya sorun web siteden yüklenen Roblox'da. Artı 0 Eksi
Sythexz dedi: Fotoğraftaki Store'daki Roblox değil mi? Eğer Store'daki Roblox ise wsreset çalıştırın ve öyle deneyin. Hala aynıysa, Visual C++ Redistributable Runtimes Hepsi Bir Arada indirmeyi ve kurmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Hayır dedim ya sorun web siteden yüklenen Roblox'da.
Sythexz Hectopat Katılım 30 Mart 2023 Mesajlar 2.244 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2023 #20 HorizonS dedi: Hayır dedim ya sorun web siteden yüklenen Roblox'da. Genişletmek için tıkla... Siz Roblox Player uygulamasını mı açıyorsunuz yoksa Roblox'da bir oyun seçip Play butonuna mı basıyorsunuz? Artı 0 Eksi
HorizonS dedi: Hayır dedim ya sorun web siteden yüklenen Roblox'da. Genişletmek için tıkla... Siz Roblox Player uygulamasını mı açıyorsunuz yoksa Roblox'da bir oyun seçip Play butonuna mı basıyorsunuz?