ReaYusuf Hectopat Katılım 8 Temmuz 2022 Mesajlar 77 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2024 #1 Bir Discord sunucusunda sunucuya Boost bastım. Adam 5500 Robux attı ve kanıt da attı ama pending Robux'da gözükmüyor. Robux'um gelir mi?
Bir Discord sunucusunda sunucuya Boost bastım. Adam 5500 Robux attı ve kanıt da attı ama pending Robux'da gözükmüyor. Robux'um gelir mi?
Vınnnn Kilopat Katılım 3 Aralık 2023 Mesajlar 5.024 Çözümler 87 14 Nisan 2024 #2 ReaYusuf dedi: Bir Discord sunucusunda sunucuya Boost bastım. Adam 5500 Robux attı ve kanıt da attı ama pending Robux'da gözükmüyor. Robux'um gelir mi? Genişletmek için tıkla... gözükmüyorsa ya gelmiştir yada yalandır.
ReaYusuf dedi: Bir Discord sunucusunda sunucuya Boost bastım. Adam 5500 Robux attı ve kanıt da attı ama pending Robux'da gözükmüyor. Robux'um gelir mi? Genişletmek için tıkla... gözükmüyorsa ya gelmiştir yada yalandır.
hazernag Hectopat Katılım 10 Nisan 2021 Mesajlar 691 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 14 Nisan 2024 #3 ReaYusuf dedi: Bir Discord sunucusunda sunucuya Boost bastım. Adam 5500 Robux attı ve kanıt da attı ama pending Robux'da gözükmüyor. Robux'um gelir mi? Genişletmek için tıkla... Demek ki atmamış.
ReaYusuf dedi: Bir Discord sunucusunda sunucuya Boost bastım. Adam 5500 Robux attı ve kanıt da attı ama pending Robux'da gözükmüyor. Robux'um gelir mi? Genişletmek için tıkla... Demek ki atmamış.
iamDeniz Hectopat Katılım 30 Mart 2021 Mesajlar 369 Çözümler 6 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri i5-12400F RTX 4060 16 GB RAM 180 Hz MSİ Monitör Cinsiyet Diğer Meslek Melancholia 14 Nisan 2024 #4 Onlar proof kısmına photoshopla editleyebiliyor gelmediyse kandırılmışsınızdır. Ek: Bu tür sunuculara girmeyin %99 yalan oluyor.
Onlar proof kısmına photoshopla editleyebiliyor gelmediyse kandırılmışsınızdır. Ek: Bu tür sunuculara girmeyin %99 yalan oluyor.
hazernag Hectopat Katılım 10 Nisan 2021 Mesajlar 691 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 14 Nisan 2024 #5 ReaYusuf dedi: Bir Discord sunucusunda sunucuya Boost bastım. Adam 5500 Robux attı ve kanıt da attı ama pending Robux'da gözükmüyor. Robux'um gelir mi? Genişletmek için tıkla... Bu kadar çok kolay kandırılan insan varsa bende başlayacağım bu işe
ReaYusuf dedi: Bir Discord sunucusunda sunucuya Boost bastım. Adam 5500 Robux attı ve kanıt da attı ama pending Robux'da gözükmüyor. Robux'um gelir mi? Genişletmek için tıkla... Bu kadar çok kolay kandırılan insan varsa bende başlayacağım bu işe
akın_bey Hectopat Katılım 23 Mart 2022 Mesajlar 268 Çözümler 4 14 Nisan 2024 #6 ReaYusuf dedi: Bir Discord sunucusunda sunucuya Boost bastım. Adam 5500 Robux attı ve kanıt da attı ama pending Robux'da gözükmüyor. Robux'um gelir mi? Genişletmek için tıkla... Gelmez muhtemelen Photoshop yapmış seni kandırmış. 5500 robux yaklaşık 2000Tl diye biliyorum
ReaYusuf dedi: Bir Discord sunucusunda sunucuya Boost bastım. Adam 5500 Robux attı ve kanıt da attı ama pending Robux'da gözükmüyor. Robux'um gelir mi? Genişletmek için tıkla... Gelmez muhtemelen Photoshop yapmış seni kandırmış. 5500 robux yaklaşık 2000Tl diye biliyorum
Maxtoric Megapat Katılım 31 Mayıs 2021 Mesajlar 6.478 Makaleler 3 Çözümler 88 14 Nisan 2024 #7 Sağ tık incele yapıldıktan sonra her türlü yalanı uydurabilirler.