Roblox bilgisayar uygulaması resmi mi?

Vorfell

Hectopat
Daha fazla  
Roblox'un bilgisayar versiyonu uygulaması çıkmış özelliklerden hedefi değiştiriyormuşuz galiba ama bu resmi mi yani Roblox'un kendi yaptığı bir şey mi yoksa korsan bir yöntem midir?

Tam anlatamamışım pardon.Roblox'u yükleyince masaüstüne bir uygulama geliyor ve siz bunu açınca tarayıcıda açıyor ama bir kod var(RobloxPlayerBeta.exe" --app) bunu masaüstündeki uygulamaya sağ tık yapıp özellikler diyip orda hedef diye bir şey var orayı belli bir yere kadar silip bunu yazınca uygulama artık tarayıcıya atmayıp telefondaki gibi bir uygulama yapıyor ama bu Roblox'un yaptığı bir şey mi ondan emin olamadım çünkü değilse yapmayacağım.

Tam anlatamamışım pardon.Roblox'u yükleyince masaüstüne bir uygulama geliyor ve siz bunu açınca tarayıcıda açıyor ama bir kod var(RobloxPlayerBeta.exe" --app) bunu masaüstündeki uygulamaya sağ tık yapıp özellikler diyip orda hedef diye bir şey var orayı belli bir yere kadar silip bunu yazınca uygulama artık tarayıcıya atmayıp telefondaki gibi bir uygulama yapıyor ama bu Roblox'un yaptığı bir şey mi ondan emin olamadım çünkü değilse yapmayacağım.

Hocam normalde tarayıcıya atıyor zaten. Siz galiba tıklayınca uygulama açılmıyor demek istemişsiniz. Gram anlamadım.

Arkadaşın dediği şey şu:

Roblox'u orijinal olarak indirmiş ve kurmuş. Ancak Roblox'da oyuna girmek için her seferinde tarayıcıya girmek lazım ya da uygulamaya tıklayınca hep tarayıcıya atıyor ve bu da sinir bozucu bir durum. Arkadaş bir kod bulmuş ve bu kodu girince Mobil uygulama gibi oluyor, tarayıcıya vesaire atmadan direkt oyunlara girebiliyorsunuz. Kodu da uygulamanın "özellikler" kısmına gelip "hedef" kısmına yazmış. Böylece uygulama mobile dönüyormuş. Arkadaş diyor ki "bu resmi mi, yani 3. Şahıs tarafından yapılmadı değil mi?" diyor, güvenliğini soruyor.

Tahminimce Resmi değil ancak sorun yaratmaz. Basit bir kod zaten bu, bilgisayarına erişemezler.

@377660 sağolsun anladım. Hocam resmi değil. Birde kodu atabilir misiniz? bir bende deneyeceğim.

Tam anlatamamışım pardon. Roblox'u yükleyince masaüstüne bir uygulama geliyor ve siz bunu açınca tarayıcıda açıyor ama bir kod var(RobloxPlayerBeta.exe" --App) bunu masaüstündeki uygulamaya sağ tık yapıp özellikler deyip orada hedef diye bir şey var orayı belli bir yere kadar silip bunu yazınca uygulama artık tarayıcıya atmayıp telefondaki gibi bir uygulama yapıyor ama bu Roblox'un yaptığı bir şey mi ondan emin olamadım çünkü değilse yapmayacağım.

Böyle uğraşmaktansa Roblox'un Microsoft storedede uygulaması var onu kullanmanız daha kolay olur tarayıcı hesabınızlada giriş yapabilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı