Roblox destek kaç gün içinde dönüyor?

Hacklenen hesap ile ilgili mail attım ve 4 gün oldu hala dönüş yok. Ne kadar sürede dönüyorlar?
Nedense birçok kişinin Roblox hesapları hackleniyor. Kurabiyelerinizi (cookies) mi veriyorsunuz, bilemiyorum. Ancak bu durumla karşılaşırsanız, doğrudan Roblox'a e-posta atmak yerine, Roblox Destek bölümünden bir destek bileti oluşturmalısınız. Destek bileti oluştururken, sizden istenen e-posta kısmına hesabınızın bağlı olduğu e-posta adresini yazmayı unutmayın.

Hayır hesabımı bir düşmanım hackledi ve mailimi değiştirdi nasıl yapacağım bilmiyorum çok para yatırmıştım.

Hayır. Hesabı kendim kurtardım. Baya geçti tabii.
Biraz geç oldu biliyorum ama, bunu nasıl yaptın? 4 Senedir eski hesabımı almaya çalışıyorum ve aynı sorunu yaşadım. Hesabım çalındığı için bir mail attım. Baya bi' konuştuk. 24 Saat içinde döneceklerini söylediler ama dönmediler. Senden ricam, bunu nasıl yaptığını söyler misin? O hesabı kurtarmam lazım.

Hayır hesabımı bir düşmanım hackledi ve mailimi değiştirdi nasıl yapacağım bilmiyorum çok para yatırmıştım.
aynı sorun bende de var şuan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…