Roblox hesabı çalınmış olabilir mi?

zmnxldn

Picopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
LENOVO LOQ AMD Ryzen 5-7235HS 24GB 512GB SSD RTX3050 6GB DOS 15.6" FHD 95W
Merhaba arkadaşlar. Ben hiç Roblox oynamama rağmen telefonumda duruyor. TapTap'tan indirmiştim fakat ben oynamamama rağmen arkadaşım beni aktif ve bir oyunda görüyormuş. Acaba hesabım mı çalındı? TapTap güvenilir mi?

Oyun arka planda açıksa olabiliyor bazen taptap bende de var şu güne kadar zararını görmedim açıkçası.

Arkadaşınız doğru söylüyorsa çalınmış olabilir. Taptap güvenilirdir, başka bir şekilde hesabınız çalınmış olabilir. Hesabınıza değer veriyorsanız şifre ve e-posta değiştirebilirsiniz. Ayrıca 2 aşamalı doğrulamayı da açın.

Bir aralar Roblox'un büyük bir bölümünün datası çalınmıştı acaba bu arkadaşındamı hesap o dalgaya yakalandı.

Bir aralar Roblox'un büyük bir bölümünün datası çalınmıştı acaba bu arkadaşındamı hesap o dalgaya yakalandı.
Happymod değilmiydi o hocam birde ben 2 sene önce bir daha çaldırmıştım hesabı fakat geri attırmıştım adamı hesaptan .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…