ergunerenn Hectopat Katılım 30 Temmuz 2022 Mesajlar 66 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2024 #1 Dostlar, dün voicechat üzerinden 1 günlük ban yemiştim. Bugün açıldı fakat hesabımda voiechat gözükmüyor, kullanılmıyor ve herhangi bir kaldırılma hakkında uyarı da gelmedi. Ticket atarak açtırabilir miyim? Son düzenleyen: Moderatör: 8 Ağustos 2024
Dostlar, dün voicechat üzerinden 1 günlük ban yemiştim. Bugün açıldı fakat hesabımda voiechat gözükmüyor, kullanılmıyor ve herhangi bir kaldırılma hakkında uyarı da gelmedi. Ticket atarak açtırabilir miyim?
Ekmekarasibilgisayar Hectopat Katılım 15 Temmuz 2022 Mesajlar 84 Makaleler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Lenovo V15 G2 ITL 16 GB RAM 1TB HDD 512 GB NVME SSD Windows 11 11.Nesil İntel i5-1135G7 2.40GHz Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım Mühendisi 8 Ağustos 2024 #2 Dün BTK Roblox'u kapattı acaba ondan olabilir mi?
Dorzi Kilopat Katılım 18 Temmuz 2021 Mesajlar 4.746 Çözümler 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2024 #3 Roblox kapandı belki ondandır ama muhtelemen VPN ile girdiniz. Desteğe yazmayı deneyin isterseniz.
ergunerenn Hectopat Katılım 30 Temmuz 2022 Mesajlar 66 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2024 #4 Dorzi dedi: Roblox kapandı belki ondandır ama muhtelemen VPN ile girdiniz. Desteğe yazmayı deneyin isterseniz. Genişletmek için tıkla... 3. ticketımı gönderdim, halla alakasız yanıtlar veriyorlar.
Dorzi dedi: Roblox kapandı belki ondandır ama muhtelemen VPN ile girdiniz. Desteğe yazmayı deneyin isterseniz. Genişletmek için tıkla... 3. ticketımı gönderdim, halla alakasız yanıtlar veriyorlar.