Arkadaşımın kartıyla Robux almıştım izni vardı küstüğümüzde beni Roblox desteğe şikayet etmiş. Hesabım perm ban yedi ama altta velisiyim/ebebeyiniyim diye bir seçenek vardı. Bastım ve ebebeyin izinleri sahip bir hesap oluşturdum. Sonra ban yiyen hesabım çıktı bende onayla deyip izin vere bastım. Ama çok emin değilim olay olalı 1 ay veya 1 aydan daha fazla oldu. Ebebeyin denetimli hesap hâlâ duruyor. Roblox zaten 1K Robux'u hesabımdan çekip geri ödeme yaptı +Xsolla normal banka kartı ve kradi kartı ile Robux almamı yasakladı. PayPal ile alabiliyorum.
Sorularım şunlar:
1.) Hesabımın 18 yaşına geçmesine az kaldı 18 yaşına geçince hesap yeniden ban yer mi? (Ebebeyin denetimli hesap kapanır?)
2.) Ebebeyin denetimli hesabı açtığımda ban yiyen hesabıma gerekli izni verip vermediğime bakabilir miyim? Veya vermedeysem verebilir miyim?
3.) Hesap yeniden ban yer mi?
Not: Roblox zaten bu tür bir durumda ebebeyin denetimli hesap istiyor (bende istedi). Bunun içinde kimlik, yaş, sağdan ve soldan yüzünüzü çekmeniz lazım. Ben hepsini doğru bir şekilde girdiğimi düşünüyorum.
Sorularım şunlar:
1.) Hesabımın 18 yaşına geçmesine az kaldı 18 yaşına geçince hesap yeniden ban yer mi? (Ebebeyin denetimli hesap kapanır?)
2.) Ebebeyin denetimli hesabı açtığımda ban yiyen hesabıma gerekli izni verip vermediğime bakabilir miyim? Veya vermedeysem verebilir miyim?
3.) Hesap yeniden ban yer mi?
Not: Roblox zaten bu tür bir durumda ebebeyin denetimli hesap istiyor (bende istedi). Bunun içinde kimlik, yaş, sağdan ve soldan yüzünüzü çekmeniz lazım. Ben hepsini doğru bir şekilde girdiğimi düşünüyorum.
Son düzenleyen: Moderatör: