MeNeverLearm Centipat Katılım 2 Şubat 2024 Mesajlar 242 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2024 #31 ezCAT dedi: Türk aile yapısı başlı başına bir sorun zaten hocam. Çocuğunun eline bir tablet verir ondan sonra aman benim çocuğum şunu görmüş falan der. Eğer bugün bunu destekler isek yarın çok daha başımıza çıkacaklar. Genişletmek için tıkla... Çıkacaklarını biliyorum Instagram ve wattpad in kapatılmasını asla doğru bulmuyorum ama Roblox'u çok da savunmaya gerek yok gibi.
ezCAT dedi: Türk aile yapısı başlı başına bir sorun zaten hocam. Çocuğunun eline bir tablet verir ondan sonra aman benim çocuğum şunu görmüş falan der. Eğer bugün bunu destekler isek yarın çok daha başımıza çıkacaklar. Genişletmek için tıkla... Çıkacaklarını biliyorum Instagram ve wattpad in kapatılmasını asla doğru bulmuyorum ama Roblox'u çok da savunmaya gerek yok gibi.
ezCAT Centipat Katılım 12 Mayıs 2024 Mesajlar 644 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2024 #32 Konu Roblox'tan çok Roblox'un yasaklanması ile bu yasakları yapanların kendine güç bulması zaten maalesef.
Konu Roblox'tan çok Roblox'un yasaklanması ile bu yasakları yapanların kendine güç bulması zaten maalesef.
MeNeverLearm Centipat Katılım 2 Şubat 2024 Mesajlar 242 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2024 #33 thewindowsxp dedi: Pazardan aldığın meyvelerden biri çürük çıksa hepsini atar mısın? Aynı mantı thewindowsxp dedi: Pazardan aldığın meyvelerden biri çürük çıksa hepsini atar mısın? Aynı mantıkm Genişletmek için tıkla... Genişletmek için tıkla... Pazarcının dikkat etmesi gerekiyor
thewindowsxp dedi: Pazardan aldığın meyvelerden biri çürük çıksa hepsini atar mısın? Aynı mantı thewindowsxp dedi: Pazardan aldığın meyvelerden biri çürük çıksa hepsini atar mısın? Aynı mantıkm Genişletmek için tıkla... Genişletmek için tıkla... Pazarcının dikkat etmesi gerekiyor
Historyball_Türkiye Femtopat Katılım 10 Temmuz 2024 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Diğer 7 Ağustos 2024 #34 thewindowsxp dedi: Pazardan aldığın meyvelerden biri çürük çıksa hepsini atar mısın? Aynı mantık. Genişletmek için tıkla... ezCAT dedi: Konu Roblox'tan çok Roblox'un yasaklanması ile bu yasakları yapanların kendine güç bulması zaten maalesef. Genişletmek için tıkla... Bununla yetinmiyecekler daha fazla yasak gelicek.
thewindowsxp dedi: Pazardan aldığın meyvelerden biri çürük çıksa hepsini atar mısın? Aynı mantık. Genişletmek için tıkla... ezCAT dedi: Konu Roblox'tan çok Roblox'un yasaklanması ile bu yasakları yapanların kendine güç bulması zaten maalesef. Genişletmek için tıkla... Bununla yetinmiyecekler daha fazla yasak gelicek.
thewindowsxp Hectopat Katılım 19 Temmuz 2022 Mesajlar 548 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2024 #35 MeNeverLearm dedi: Pazarcının dikkat etmesi gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Pazarcı dikkat etse bile elbet girecek iyilik içinde kötülük.
MeNeverLearm dedi: Pazarcının dikkat etmesi gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Pazarcı dikkat etse bile elbet girecek iyilik içinde kötülük.
MeNeverLearm Centipat Katılım 2 Şubat 2024 Mesajlar 242 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2024 #36 ezCAT dedi: Konu Roblox'tan çok Roblox'un yasaklanması ile bu yasakları yapanların kendine güç bulması zaten maalesef. Genişletmek için tıkla... Kaynak BPT haber yasayı çıkaran mahkeme fetocu olduğunu ve bu yasağı hükümeti zora sokmak için yasaklandığı söylendi
ezCAT dedi: Konu Roblox'tan çok Roblox'un yasaklanması ile bu yasakları yapanların kendine güç bulması zaten maalesef. Genişletmek için tıkla... Kaynak BPT haber yasayı çıkaran mahkeme fetocu olduğunu ve bu yasağı hükümeti zora sokmak için yasaklandığı söylendi
Decla Centipat Katılım 28 Ocak 2024 Mesajlar 170 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2024 #37 UmutMelihAkyol dedi: 1.1.1.1 sitesine girip WARP indirin. 1 yıldır kullanıyorum, sorunsuz çalışıyor. Eki Görüntüle 2277446 Genişletmek için tıkla... hocam konuyla alakasız ama oyunun adı nedir D:
UmutMelihAkyol dedi: 1.1.1.1 sitesine girip WARP indirin. 1 yıldır kullanıyorum, sorunsuz çalışıyor. Eki Görüntüle 2277446 Genişletmek için tıkla... hocam konuyla alakasız ama oyunun adı nedir D:
Historyball_Türkiye Femtopat Katılım 10 Temmuz 2024 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Diğer 7 Ağustos 2024 #38 @ezCAT sağ olun hocam oldu.
ezCAT Centipat Katılım 12 Mayıs 2024 Mesajlar 644 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2024 #39 Bir şey değil hocam iyi oyunlar.
Yusuf dikecin silahı Hectopat Katılım 5 Mart 2023 Mesajlar 2.294 Çözümler 2 7 Ağustos 2024 #40 slydvl dedi: Onu neden yasakladılar şimdi? Genişletmek için tıkla... Müstehen içerik ve LGBT vardı.