rockndust Hectopat Katılım 6 Mart 2021 Mesajlar 362 Çözümler 6 9 Mart 2025 #1 Öncelikle merhaba, bildiğiniz üzere Roblox Türkiye'de kapalı, ben de oyuna GoodbyeDPI ile erişim sağlayabiliyorum bir sorun olmadan. Voice chat açmak istiyorum, kimliğimi doğrulayacağım ama erişime kapalı diye bir sorun vs. çıkar mı? Son düzenleyen: Moderatör: 9 Mart 2025
Öncelikle merhaba, bildiğiniz üzere Roblox Türkiye'de kapalı, ben de oyuna GoodbyeDPI ile erişim sağlayabiliyorum bir sorun olmadan. Voice chat açmak istiyorum, kimliğimi doğrulayacağım ama erişime kapalı diye bir sorun vs. çıkar mı?
Kratosxq Femtopat Katılım 9 Ocak 2025 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mart 2025 #2 Yasağı Roblox getirmedi Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu getirdi. Yani kimlik bilgilerinizi Roblox platformuna verirseniz bir sıkıntı çıkmaz. Artı 0 Eksi
Yasağı Roblox getirmedi Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu getirdi. Yani kimlik bilgilerinizi Roblox platformuna verirseniz bir sıkıntı çıkmaz.
A AloneTiger27 Femtopat Katılım 29 Haziran 2025 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2025 #3 Kratosxq dedi: Yasağı Roblox getirmedi Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu getirdi. Yani kimlik bilgilerinizi Roblox platformuna verirseniz bir sıkıntı çıkmaz. Genişletmek için tıkla... Emin misiniz? Artı 0 Eksi
Kratosxq dedi: Yasağı Roblox getirmedi Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu getirdi. Yani kimlik bilgilerinizi Roblox platformuna verirseniz bir sıkıntı çıkmaz. Genişletmek için tıkla... Emin misiniz?