Satın almak istenen ürün ülkemiz için uygun olmadığı için bu hatayı alıyorsunuz. Buna internette bir çözüm bulamadım. Farklı bir çözüm isterseniz İtemsatış üzerinden çok daha ucuza Robux alabilirsiniz. Merak etmeyin bir sürü satıcı var ve güvenilir olanı bulmak zor değil.
İtemsatış vs. gibi sitelerden alıyorum ben bu yüzden. Çünkü oradan alınca direkt Roblox hesabına USD olarak ekleniyor bakiye yani. Onu ister robuxa çevirir istersen premium alır 1000 Robux kazanırsın keyfine bakarsın.
Ben itemsatışdan alıyorum ben öyle bir sorun yaşamadım ama siz bir şey almadan önce bakiyenizin alcagınız şeyin fotosunu çekin sorun yaşarsanız yetkililere kanıtlarla birlikte yazınHocam konu biraz eski ama bir sorum var 10$ giftcard alacağım Trendyol'dan ve premium çekeceğim fakat bazı kişiler bölge farkından dolayı hesaba tam 10 değil de biraz daha eksik bakiye yattığını söylüyor sen de böyle bir durum oldu mu yoksa direk tam bakiye mi yatiyor.
Ben İtemsatış'dan alıyorum ben öyle bir sorun yaşamadım ama siz bir şey almadan önce bakiyenizin alcagınız şeyin fotoğrafını çekin sorun yaşarsanız yetkililere kanıtlarla birlikte yazın.

Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.