LegendaryHax
Femtopat
Daha fazla
Roblox'un hile enjektörü olan krnl uygulaması injectlediğimde " unexpected error has occurred please close Client " hatası veriyor. Nasıl düzeltebilirim? Hatayı aşağıdaki görsele koydum.
Krnlde miner var sorunu çözmektense fluxus veya jjsploit(biliyorum kötü) executorlarına geçebilirsiniz fakat uyarmalıyımki bunu insanların oyununu berbat etmek için kullanmayın.
Fixlenmiştir hocam exploit.
Krnl kendi sitesinden indirilirse güvenilir hocam, miner yok. Ayrıca jjsploit ben küçükken bayağı sorunlu bir exploitdi, ben TH3ken kullanıyordum sanırım.
False possitive denilen bir kavram var, mesela jjsploitde cheat enginede çoğu antivirüs zararlı yazılım olarak algılıyor temiz olsa bile, ve bunada false possitive deniliyor.Fakat herkes kendi sitesindende indirseler virüs olduğunu belirtiyor?
False possitive denilen bir kavram var, mesela jjsploitde cheat Engine'de çoğu antivirüs zararlı yazılım olarak algılıyor temiz olsa bile, ve bunada false possitive deniliyor.
Win 10 ProSanırım windows 7 kullanıyorsunuz. Windows 7'de çalışmıyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.