Çözüldü Roblox nasıl indirilebilir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Yuii

Megapat
VPN'ya da WARP hangisini kullanmamı önerirsiniz? Bir de nasıl indireceğim? Bilgisayara format attım bilmiyorum tekrar kurmayı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
WARP çalışmadığı için,Kaspersky VPN kullanmayı düşünüyorum. Deneme sürümü başlattım 30 gün onu kullanacağım, teşekkürler.
VPN'ya da WARP hangisini kullanmamı önerirsiniz? Bir de nasıl indireceğim? Bilgisayara format attım bilmiyorum tekrar kurmayı.
Eğer VPN kullanırsan Proton VPN'yi öneririm. Tabii ben WARP 1.1.1.1 kullanıyordum sanırsam. Çok bir fark olacağını sanmam ama WARP'ı tavsiye edebilirim.

WARP kullanmanızı öneririm. Ayrıca asıl soruya gelicek olursak Roblox'un resmi indirme sayfası ( Download Roblox ) üzerinden Roblox'u indirebilirsiniz. Sayfaya girdiğinizde önünüze "Download Windows App" butonu çıkacaktır, bu butona basarak indirme işlemini gerçekleştireceksiniz. Ardından indirilen uygulamayı açarak kurma işlemini başlatmış olucaksınız. Zaten kurulumu kendisi otomatik bir şekilde yapacaktır. İyi akşamlar dilerim.

WARP veya GoodbyeDPI çalışmıyor Turkcell'de. VPN'le 80 ping Kıbrıs'tan baglanarak oynuyorum Antalya'dan.

Calisiyor. Ben Superonline kullanıyorum. Discord Roblox vs aciliyor.

Hocam GoodbyeDPI'in Türkiye sürümünü kullanmanızı öneririrm üstelik bu sürümde türkcelll kullananlara özel vversiyonları var şu videoya bakabilirsiniz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı