Hangi grafik ve hangi oyunlar oynuyosun ki?
Optimizasyon sıkıntısı yoktur.
Ben Roblox'taki her oyunu 60 FPS oynayabiliyorum siz hangi roblox oyunda FPS sorunu yasıyorsunuz.
Hangi grafik ve hangi oyunlar oynuyosun ki?
Optimizasyon sıkıntısı yoktur.
Ben Roblox'taki her oyunu 60 FPS oynayabiliyorum siz hangi Roblox oyunda FPS sorunu yasıyorsunuz.
Örnek vereyim blackhawk isimli oyun.
Biliyorum fps sınırını kaldırdığını. O yüzden diyorum ya zaten kendini birşey sanan eleman. maksimum alabileceği fps artarsa belki fps i de sınırın üstüne çıkıyordur. Böylece fps artar. Anladınmı zeka küpü?Ya arkadaş şu programı FPS arttırıyor sanmayı bırakın artık sadece FPS sınırını kaldırıyor.
Ya eğer düşüyorsa bir çözüm olarak diyorum. Thank you for downloading Malwarebytes for Windows | Malwarebytes linkinden Malwarebytes indirin ve tarama yapın ayrıca Roblox'da oyuna girince Esc tuşuna basıp Settings kısmından grafik ayarlarınını otomatikten manuele çevir ve alttan ayarları en düşüğe al.Kardeşim FPS unlocker ile ne alakası var? Ben FPS düşüyor diyorum.
Biliyorum FPS sınırını kaldırdığını. O yüzden diyorum ya zaten kendini bir şey sanan eleman. Maksimum alabileceği FPS artarsa belki FPS'i de sınırın üstüne çıkıyordur. Böylece FPS artar. Anladın mı zeka küpü?
Ya eğer düşüyorsa bir çözüm olarak diyorum. Thank you for downloading Malwarebytes for Windows | Malwarebytes linkinden Malwarebytes indirin ve tarama yapın ayrıca Roblox'da oyuna girince ESC tuşuna basıp settings kısmından grafik ayarlarınını otomatikten manuele çevir ve alttan ayarları en düşüğe al.
Drop olduğunu fark ettim bende. Roblox'u silip yükleyebilirmisin?Oyunun zaten grafikleri iyi diyemeyiz ve iyice düşürüp Nokia moduna al diyorsun. Grafikleri düşürecek kadar kasmıyor 50FPS'e falan düşüyor o da bazı oyunlarda. Normalde daha çok yüksek FPS alırım oyunlarda ama bazı oyunlarda böyle oluyor (Roblox'un içinde) sistemimle alakalı değil zaten.
Drop olduğunu fark ettim bende. Roblox'u silip yükleyebilir misin?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.