Pismaniyee Hectopat Katılım 27 Nisan 2021 Mesajlar 1.826 Çözümler 4 17 Eylül 2021 #1 Birisinde gördüm 8 pet takmış Robux'uda yok, ben 4 tane takabiliyorum. Sebebi nedir? Nasıl fazladan takılır?
Birisinde gördüm 8 pet takmış Robux'uda yok, ben 4 tane takabiliyorum. Sebebi nedir? Nasıl fazladan takılır?
BigBlackMan Hectopat Katılım 23 Nisan 2021 Mesajlar 910 Çözümler 3 Yer Emek Bursa Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Eylül 2021 #2 Ana mekana gidin ödül kısmının yanında bi makine var orda pet toplamanı istiyecek o petleri topla sonra +1 pet takabiliyorsun.
Ana mekana gidin ödül kısmının yanında bi makine var orda pet toplamanı istiyecek o petleri topla sonra +1 pet takabiliyorsun.
Pismaniyee Hectopat Katılım 27 Nisan 2021 Mesajlar 1.826 Çözümler 4 17 Eylül 2021 #3 BigBlackMan dedi: Ana mekana gidin ödül kısmının yanında bi makine var orda pet toplamanı istiyecek o petleri topla sonra +1 pet takabiliyorsun. Genişletmek için tıkla... 5 oluyor o arkadaş nasıl 8 yaptı Bir çok kişide görüyom.
BigBlackMan dedi: Ana mekana gidin ödül kısmının yanında bi makine var orda pet toplamanı istiyecek o petleri topla sonra +1 pet takabiliyorsun. Genişletmek için tıkla... 5 oluyor o arkadaş nasıl 8 yaptı Bir çok kişide görüyom.
William Crusader Hectopat Katılım 11 Kasım 2020 Mesajlar 5.371 Makaleler 1 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yok 17 Eylül 2021 #4 Pismaniyee dedi: Birisinde gördüm 8 pet takmış Robux'uda yok, ben 4 tane takabiliyorum. Sebebi nedir? Nasıl fazladan takılır? Genişletmek için tıkla... Yeni petleri çıkartman lazım. Yada şu hileyi de kullanmış olabilir. https://robloxscripts.com/pet-simulator-x-give-gamepasses-updated/
Pismaniyee dedi: Birisinde gördüm 8 pet takmış Robux'uda yok, ben 4 tane takabiliyorum. Sebebi nedir? Nasıl fazladan takılır? Genişletmek için tıkla... Yeni petleri çıkartman lazım. Yada şu hileyi de kullanmış olabilir. https://robloxscripts.com/pet-simulator-x-give-gamepasses-updated/
Pismaniyee Hectopat Katılım 27 Nisan 2021 Mesajlar 1.826 Çözümler 4 17 Eylül 2021 #5 BigBlackMan dedi: Ana mekana gidin ödül kısmının yanında bi makine var orda pet toplamanı istiyecek o petleri topla sonra +1 pet takabiliyorsun. Genişletmek için tıkla... 150 pet zor be bi tık. William Crusader dedi: Yeni petleri çıkartman lazım. Yada şu hileyi de kullanmış olabilir. https://robloxscripts.com/pet-simulator-x-give-gamepasses-updated/ Genişletmek için tıkla... txt tür dosya ne işime yarayacak?
BigBlackMan dedi: Ana mekana gidin ödül kısmının yanında bi makine var orda pet toplamanı istiyecek o petleri topla sonra +1 pet takabiliyorsun. Genişletmek için tıkla... 150 pet zor be bi tık. William Crusader dedi: Yeni petleri çıkartman lazım. Yada şu hileyi de kullanmış olabilir. https://robloxscripts.com/pet-simulator-x-give-gamepasses-updated/ Genişletmek için tıkla... txt tür dosya ne işime yarayacak?
BigBlackMan Hectopat Katılım 23 Nisan 2021 Mesajlar 910 Çözümler 3 Yer Emek Bursa Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Eylül 2021 #6 Pismaniyee dedi: 150 pet zor be bi tık. Genişletmek için tıkla... O zaman robux lazım. Ama normal coin kolay kasıldığı için normal coin ile olan petleri açabilirsiniz.
Pismaniyee dedi: 150 pet zor be bi tık. Genişletmek için tıkla... O zaman robux lazım. Ama normal coin kolay kasıldığı için normal coin ile olan petleri açabilirsiniz.
William Crusader Hectopat Katılım 11 Kasım 2020 Mesajlar 5.371 Makaleler 1 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yok 17 Eylül 2021 #7 Pismaniyee dedi: 150 pet zor be bi tık. Txt tür dosya ne işime yarayacak? Genişletmek için tıkla... Script işte.
Pismaniyee dedi: 150 pet zor be bi tık. Txt tür dosya ne işime yarayacak? Genişletmek için tıkla... Script işte.
Pismaniyee Hectopat Katılım 27 Nisan 2021 Mesajlar 1.826 Çözümler 4 17 Eylül 2021 #8 William Crusader dedi: Script işte. Genişletmek için tıkla... Mediafire'den indiriyormuş zaten virüs olma ihtimali yoktur değil mi İnş birşey olmaz. William Crusader dedi: Script işte. Genişletmek için tıkla... İndirdim bunu şimdi ne yapacam?
William Crusader dedi: Script işte. Genişletmek için tıkla... Mediafire'den indiriyormuş zaten virüs olma ihtimali yoktur değil mi İnş birşey olmaz. William Crusader dedi: Script işte. Genişletmek için tıkla... İndirdim bunu şimdi ne yapacam?
William Crusader Hectopat Katılım 11 Kasım 2020 Mesajlar 5.371 Makaleler 1 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yok 17 Eylül 2021 #9 Pismaniyee dedi: Ben gene bir şey anlamadım boş ver. Genişletmek için tıkla... Kodu sen yazmayacaksın ki neyi anlamadın?
Pismaniyee dedi: Ben gene bir şey anlamadım boş ver. Genişletmek için tıkla... Kodu sen yazmayacaksın ki neyi anlamadın?
Pismaniyee Hectopat Katılım 27 Nisan 2021 Mesajlar 1.826 Çözümler 4 17 Eylül 2021 #10 William Crusader dedi: Kodu sen yazmayacaksın ki neyi anlamadın? Genişletmek için tıkla... txt açtımda ne oldu onu anlamadım Pismaniyee dedi: txt açtımda ne oldu onu anlamadım Genişletmek için tıkla... Herhangi bir yere koymam mı gerekiyor?
William Crusader dedi: Kodu sen yazmayacaksın ki neyi anlamadın? Genişletmek için tıkla... txt açtımda ne oldu onu anlamadım Pismaniyee dedi: txt açtımda ne oldu onu anlamadım Genişletmek için tıkla... Herhangi bir yere koymam mı gerekiyor?