A Ayaz Özal Hectopat Katılım 23 Kasım 2019 Mesajlar 30 8 Ekim 2020 #1 Roblox Studio'da nasıl takım ekleyeceğim? İnternetten baktım ama benim Studiom'da lmuyor onların yaptıkları.
Roblox Studio'da nasıl takım ekleyeceğim? İnternetten baktım ama benim Studiom'da lmuyor onların yaptıkları.
yilbasiagaci Hectopat Katılım 1 Ekim 2020 Mesajlar 318 18 Ekim 2020 #2 (İngilizce'de rengin ismi) spawn yap. Artı 0 Eksi
4hm3t_om3r Femtopat Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 29 Yer Dünya Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ekim 2020 #3 Ayaz Özal dedi: Roblox Studio'da nasıl takım ekleyeceğim? İnternetten baktım ama benim Studiom'da lmuyor onların yaptıkları. Genişletmek için tıkla... resimlere bak ilk ordan çark reminden teams ı seç sonra içine istediğin takım sayısı kadar insert objectden takım yükle adlarını değiştir renklerini değiştir ve bitti Dosya Ekleri asss.PNG 14,5 KB · Görüntüleme: 103 Ekran Alınatısı.PNG 1,9 KB · Görüntüleme: 106 Ekran Alıntıdı.PNG 5,7 KB · Görüntüleme: 118 Artı 0 Eksi
Ayaz Özal dedi: Roblox Studio'da nasıl takım ekleyeceğim? İnternetten baktım ama benim Studiom'da lmuyor onların yaptıkları. Genişletmek için tıkla... resimlere bak ilk ordan çark reminden teams ı seç sonra içine istediğin takım sayısı kadar insert objectden takım yükle adlarını değiştir renklerini değiştir ve bitti