hall.00 Decapat Katılım 26 Mart 2023 Mesajlar 335 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Intel(R) Core(TM) İ7-9750H CPU @ 2.60Hz 16GB Bellek OMEN by HP Laptop 15-dc1xxx Cinsiyet Erkek 30 Mart 2023 #1 Merhaba. Roblox'ta oyun yaparken server defender kullanıyordum fakat sağ altta tarama bittikten sonra yazı kaldı ve silsem bile gitmedi. Bu bugu nasıl çözerim bilen var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 30 Mart 2023
Merhaba. Roblox'ta oyun yaparken server defender kullanıyordum fakat sağ altta tarama bittikten sonra yazı kaldı ve silsem bile gitmedi. Bu bugu nasıl çözerim bilen var mı?
Qocq Picopat Katılım 18 Mart 2023 Mesajlar 537 Yer Türkiye 30 Mart 2023 #2 Kodun arasına sıkıştırmışlar. Hazır paket kullanmayın
hall.00 Decapat Katılım 26 Mart 2023 Mesajlar 335 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Intel(R) Core(TM) İ7-9750H CPU @ 2.60Hz 16GB Bellek OMEN by HP Laptop 15-dc1xxx Cinsiyet Erkek 30 Mart 2023 #3 Qocq dedi: Kodun arasına sıkıştırmışlar. Hazır paket kullanmayın Genişletmek için tıkla... Kodun arasına sıkıştırmışlar derken? Qocq dedi: Kodun arasına sıkıştırmışlar. Hazır paket kullanmayın. Genişletmek için tıkla... Nasıl çözerim? Qocq dedi: Kodun arasına sıkıştırmışlar. Hazır paket kullanmayın. Genişletmek için tıkla... Tamamdır sorunu çözdüm direk yaptığım haritayı kopyaladım yeni oyun oluşturup ona attım sağ alttaki yazı kalktı. O galiba plugindeki bir hata. Son düzenleme: 30 Mart 2023
Qocq dedi: Kodun arasına sıkıştırmışlar. Hazır paket kullanmayın Genişletmek için tıkla... Kodun arasına sıkıştırmışlar derken? Qocq dedi: Kodun arasına sıkıştırmışlar. Hazır paket kullanmayın. Genişletmek için tıkla... Nasıl çözerim? Qocq dedi: Kodun arasına sıkıştırmışlar. Hazır paket kullanmayın. Genişletmek için tıkla... Tamamdır sorunu çözdüm direk yaptığım haritayı kopyaladım yeni oyun oluşturup ona attım sağ alttaki yazı kalktı. O galiba plugindeki bir hata.